--> -->

Iuliu Mureșan a vorbit despre întoarcerea lui Gnohere la Dinamo


Mureșan si-a decis viitorul la Dinamo
-->
Administratorul special al fostei campioane a României, Iuliu Mureșan, a detaliat atribuțiile lui Mircea Rednic și a făcut lumină în cazul rezilierii contractului lui Dario Bonetti.

„Avem o speranță foarte mare cu venirea lui Mircea Rednic, este la maturitatea deplină, nu a făcut pauze foarte lungi, este dinamovist și va conta și acest lucru. Micea Rednic nu a venit la Dinamo pentru a câștiga bani, ci pentru a ajuta clubul într-un moment dificil.

El a avut două oferte din zona golfului și Belgia, dar a preferat să rămână în București alături de Dinamo. Nu a venit cu pretenții deosebite la contract la salariu. Sper să îndreptăm situația și să începem să jucăm altfel și mai ales să facem puncte”, a spus Mureșan.

„Am creionat niște principii de colaborare. Aceste principii nu o includ pe Luana, chiar dacă el va aduce jucători. El are jucători tot timpul în portofoliu și de obicei a adus jucători buni și la Dinamo când a mai fost.

Doi jucători mai vrem să aducem, un fundaș dreapta și un atacant. Gnohere nu știu cum se prezintă fizic acum, dar a fost un atacant oportunist dădea cu foarte multă ușurință gol, anticipa fazele, a fost golgheter, dacă și-a păstrat calitățile avem nevoie de un jucător ca el”, a explicat Iuliu Mureșan.

Șeful ”câinilor” a făcut lumină și în cazul demiterii lui Dario Bonetti. Iuliu Mureșan a explicat că nici măcar nu i s-a cerut să semneze rezilierea angajamentului tehnicianului italian.

”Contractul lui Dario Bonetti a fost reziliat de firma care se ocupă de administrarea clubului în această perioadă insolvență pentru că avea dreptul în termen de 90 de zile de la intrarea în insolvență să facă acest lucru.

Dario Bonetti a fost notificat, noi am înregistrat rezilierea la Liga Profesionistă de Fotbal, postul e liber și putem să angajăm antrenor”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Citește și:

Poiana Brașov va beneficia de o super-promovare

Previous Un fundaș central cotat la 15 milioane € este pe lista lui Rednic
Next Ajutor nesperat din partea lui Cristi Borcea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *