Iuliu Mureșan a recunoscut anumite tensiuni la echipă


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Zilele trecute, ProSport a scris despre un conflict la antrenamente între Mircea Rednic și Gabriel Torje. Jucătorul dinamovist a negat imediat aceste informații.

Ieri, într-o intervenție în cadrul emisiunii GSP LIVE, administratorul special al lui Dinamo a negat în primă fază conflictele, ca pe final să recunoască faptul că există tensiunile prezentate de ProSport: „Nu e nimic adevarat, nu e niciun conflict, nu-i răspunde nimeni lui Rednic”.

„Mă miră că apar în presă lucruri care nu s-au întâmplat. Sigur că jucătorii care au personalitate pot să îți și răspundă! Dar nu așa la modul în care se spune. Sigur că discuții mai sunt! Și e și normal să fie în contradictoriu! Pentru că dacă îi reproșezi ceva unui jucător, iar el are curaj și caracter se apară și își spune punctul de vedere, dar e total diferit față de ce se sugerează” – Iuliu Mureșan

Zilele trecute, clubul Dinamo a emis chiar un comunicat referitor la știrile false care apar în mediul online.

„COMUNICAT DE PRESĂ

Nimic nu ne poate opri!

E vremea minciunilor scrise după dictare, necorectate nici măcar de bunul simț al limbii române.

Pe un site teoretic de sport cu care se termină clasamentul într-o ierarhie a credibilității, antrenorul nostru principal Mircea Rednic și cei mai importanți jucători din cadrul lotului sunt victimele unor neadevăruri de neconceput.

Sunt inventate, pe „pro”, articole fără vreo legătură cu ce se întâmplă pe terenurile de antrenament ale cantonamentului de la Săftica, apar dialoguri imaginare din vestiarul echipei.

Astăzi se scrie despre Sorescu, mâine despre Torje și tot așa, până vine vreo reacție din partea clubului.

Am tăcut o dată, apoi de nenumărate ori. Am sperat într-o etică jurnalistică, dar degeaba!

Avem un dinamovist incontestabil la conducerea tehnică a echipei, cel mai experimentat antrenor din Liga 1 și, după Dan Petrescu, cel mai titrat tehnician din campionatul intern.

Avem jucători importanți pentru fotbalul nostru cu care sperăm să revenim în elită, internaționali pentru prima reprezentativă a României sau pentru loturile naționale de juniori.

Este adevărat că suntem datori cu rezultate pentru tot ce înseamnă Dinamo.

Știm că nu am câștigat un meci în Liga 1 de peste două luni și jumătate, de la ziua lui Cornel Dinu, din 2 august.

Știm că nu suntem perfecți, dar suntem corecți și nu ne-am pierdut încrederea că vom urca în clasament.

Ce nu înțeleg cei care au absolvit doar dictarea este că nimic nu ne poate opri pe acest drum pe care am plecat împreună cu suporterii noștri pentru a salva Dinamo.

Doar Dinamo București!” – se arată în comunicatul lui Dinamo de pe Facebook.

Citește și:

Mircea Rednic e din nou sponsor la Dinamo

-->
Previous Mircea Rednic e din nou sponsor la Dinamo
Next Peluza Sud nu va participa la derby-ul cu Rapid

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *