Iuliu Mureșan a făcut anunțul cu privire la plecarea lui Sorescu


Deian Sorescu (24 de ani) ar putea prinde un transfer în următoarele zile. Jucătorul de bandă al lui Dinamo este monitorizat de mai multe cluburi. Administratorul special al ”câinilor”, Iuliu Mureșan, a dezvăluit că există oferte pentru cel mai valoros jucător din lotul echipei lui Flavius Stoican, și că transferul s-ar putea realiza în următoarele zile.

„Nu sunt zvonuri, există oferte pentru Sorescu, sunt două echipe concrete și să vedem. Sper să se finalizeze într-o zi sau două. A trecut prin momente grele, acel episod când a fost dezbrăcat de galerie l-a marcat puțin.

O să mai aducem jucători, avem în lucru 3-4 jucători, poate reușim să-i aducem pe toți. Nu este fricos și apreciez foarte mult acest lucru la el. Dacă nu era așa bun, nu avea oferte”, a spus Iuliu Mureșan, la microfonul PRO TV, înainte de meciul dintre Farul și Dinamo.

Sorescu este golgherul lui Dinamo în Liga 1, cu opt reușite în 20 de partide, cifră la care se mai adaugă și un assist. Acesta este evaluat de site-urile de specialitate la 1,9 milioane de euro.

S-a zvonit că Sorescu este dorit de mai multe echipe din Polonia sau zona Golfului.

Citește și:

Proteste împotriva vaccinării obligatorii în Europa: Roma, Viena sau Paris

Previous Concluziile lui Stoican după remiza cu Farul
Next Vin transferurile la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *