Iuliu Mureșan a confirmat un nou transfer


Dinamo bifează al doilea transfer din era Mircea Rednic, după Michel Espionosa. „Câinii” au decis să îl păstreze pe Tomas Vestenicky, atacantul slovac fiind de câteva zile alături de echipă. Iuliu Mureșan a confirmat pentru FANATIK mutarea.

Oficialii celor de la Dinamo au decis să îi ofere un contract lui Vestenicky, fotbalist care a trecut și pe la AS Roma, unde a fost legitimat între 2014 și 2016. Totuși, nu a apucat să joace pe Olimpico, fiind împrumutat la Modena și Cracovia.

Iuliu Mureșan a confirmat pentru FANATIK mutarea.

“Îi vom face contract. Este deja de o săptămână la noi. Ne-am hotărât să semnăm cu el. Trebuie să ne întărim.

Vor mai veni un atacant și un fundaș dreapta. Eu cred că am rezolvat niște probleme la echipă. Axul central este în mare parte rezolvat. Eu sunt mulțumit de cuplul de fundași centrali pe care îi avem.

Sunt mulțumit cum au jucat la Mediaș. Golurile nu s-au luat pe greșelile fundașilor centrali. Au fost șuturi perfecte și asta este. La fel, și la mijlocași problema este rezolvată. Pe atac mai avem probleme.

Mai trebuie susținere pentru Mirko Ivanovski, care joacă foarte bine și e foarte util. Și pe postul de fundaș dreapta avem nevoie pentru că mereu improvizăm acolo. Vom aduce un fundaș dreapta de meserie”, a spus Mureșan.

Citește și:

Dan Puric: „Mi-a zdrobit inima atitudinea lui Hristos”

-->
Previous Poreclele pe care le-a pus Rednic la Dinamo: ”Are umor”
Next Dialogul purtat între Deian Sorescu și Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.