Iuliu Mureșan a anunțat rezilieri noi de contract


Antrenorul Flavius Stoican și team-managerul Florin Răducioiu au fost prezentați la Dinamo, într-o conferință de presă la care a participat și administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan. Aceștia au anunțat că mai mulți jucători își vor rezilia contractele cu „roș-albii”.

Atacantul Mihai Neicuțescu (23 de ani) și fundașul Andre Pinto (32 de ani) sunt ultimii pe această listă, după Tomas Vestenicky și Petar Gluhakovic, iar în cursul zilei vor mai fi reziliate două contracte.

„Până acum am reziliat cu Vestenicky și Gluhakovic, iar azi cu Neicutescu și cu preparatorul fizic. Acum la birou mă mai așteaptă două rezilieri”, a spus Iuliu Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă.

„Îmi place să fie doi jucători pe post, 22 de jucători plus trei copii. Trebuie să evaluăm corect lotul de jucători, sunt în numar de 38. Sunt jucători care au nevoie de timp la Dinamo. Dar jucătorii care nu s-au acomodat… nu putem să așteptăm la infinit. Am făcut o listă, am vorbit cu domnul președinte și cu Radu (n.r. – Florin Răducioiu), rămâne de văzut în ce condiții ne putem despărți de unii dintre ei. Sunt posturi deficitare, nu sunt doi jucători pe post. Avem un numar de jucători care sunt în atenția noastră, dar nu ar fi corect să dăm nume.

Andre Pinto o să vorbească astăzi cu domnul președinte, are dorința să rezilieze. Răzvan Popa va fi în lotul nostru, vreau să văd dorința lui. Vreau să am o discuție cu el și apoi să-l evaluez. La momentul acesta, este în lotul echipei. Da, trebuie să rămână Sorescu, Filip, Matei”, a spus Flavius Stoican.

Citește și:

Primele declarații ale lui Răducioiu în calitate de oficial

-->
Previous Primele declarații ale lui Răducioiu în calitate de oficial
Next Dinamo transferă de la Farul și Argeș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *