Iuliu Mureșan a anunțat 2 transferuri


Dinamo se transformă sub comanda lui Flavius Stoican. Deși Rednic a fost dat afară, căci ar fi dorit să facă foarte multe schimbări de lot, iar acest lucru ar fi fost o gravă eroare(în opinia lui Iuliu Mureșan), în cele din urmă au fost reziliate multe contracte(pe bună dreptate), și de asemenea au fost aduși și mulți jucători. Thomas Chesneau, Alin Buleică, Răzvan Patriche, Igor Jovanovic, Marius Tomozei și Balthazar Pierret sunt transferurile oficializate în această iarnă la Dinamo. Iar acum Iuliu Mureșan a mai anunțat încă 2, iar pe lângă aceștia va mai fi adus încă un jucător, cel mai probabil un mijlocaș de creație.

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a confirmat că mutarea portarului portughez Cristiano Figueiredo (31 de ani) este rezolvată și a anunțat numele atacantului care va încerca să rezolve problemele ofensive ale ”câinilor”: Nikola Mandic (26 de ani), de la formația din Bosnia și Herțegovina, Rudar Prijedor.

“Ne bucurăm că am rezolvat cu Figueiredo. Mâine semnează (n.r.- vineri). De asemenea, vine şi un atacant, Nikola Mandic“, a declarat Iuliu Mureşan pentru Fanatik.

Internațional croat la toate categoriile de vârstă până la U19, Mandic și-a început cariera la Osijek, în țara sa natală. A mai jucat la Cibalia și Dugopolje, înainte de a pleca în Slovenia, la Krsko. Din 2019, vârful de 1,78 m evoluează în Bosnia Herțegovina. Mai întâi a fost legitimat la Krupa, iar la începutul acestui sezon a făcut pasul la Rudar Prijedor.

Citește și:

Probleme de lot pentru Flavius Stoican

-->
Previous Probleme de lot pentru Flavius Stoican
Next Transferuri de senzație pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.