Iulian Călin, explicație după ce a greșit în meciul Dinamo-Sepsi


Dinamo n-a avut o seară prea bună vineri cu Sepsi, dar și deciziile arbitrului Iulian Călin au influențat soarta partidei. Ionel Dănciulescu a povestit la Digi Sport ce i-a spus centralul întâlnirii după acea fază în care un jucător de la echipa din Covasna a produs un henț în careu și Dinamon trebuia să beneficieze de un penalty chiar, iar fotbalistul eliminat.

”Eu mă aflam alături de Iulian Călin. Îi explicam faza respectivă, probabil s-ar fi aruncat cu ceva, dar nu am auzit nimic la adresa mea sau spre mine. Îi explicam despre greșeala respectivă, el avea argumentele lui. După ce a vizionat faza, sunt convins că nu a mai avut niciun fel de argument.

El a spus că pur și simplu așa a văzut faza. O mare vină o are și asistentul, l-am văzut foarte activ și foarte prompt în a lua decizii. Când a fost această fază, nu a mai fost așa de ferm. A stat pasiv”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Citește și:

Un ex-dinamovist apreciat de fani a spart în această seară ghinionul! Doar i-a trezit pe adversari

-->
Previous Prima ofertă pentru Dan Nistor vine de la o rivală
Next Nistor, anunț oficial despre posibila plecare de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *