Isma Lopez a luat foc: ”Asta i-am spus arbitrului”


Isma Lopez a explicat în această seară ce s-a întâmplat la faza penalty-ului care a adus victoria FCSB-ului în această seară.

”Toată România a văzut că nu a fost nici penalty și nici roșu. Dacă nu o să respecte emblema lui Dinamo nu putem face nimic. I-am văzut arbitrului că o să vadă la tv că nu a fost penalty. Totul s-a rezumat la acea fază. M-a eliminat arbitrul și nu a avut nicio reacție.

Nu a fost penalty, a știut că nu a fost penalty, el a fost arbitrul care a fost cel mai aproape de fază, dar i-a indicat altcineva. Am simțit că a fost un derby, în prima repriză noi le-am făcut cadou două goluri, când am fost mai buni în partea a doua, arbitri au decis să nu câștigăm noi. Nu știu ce s-a întâmplat la finalul partidei, eram la duș”, a declarat Isma Lopez.

Citește și:

Ion Crăciunescu, analiza penalty-urilor acordate în derby

-->
Previous Ion Crăciunescu, analiza penalty-urilor acordate în derby
Next Cosmin Contra, dezlănțuit: ”A dat roade” Detalii despre transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *