Ironizează Steaua: ”Acea regie”


-->

Dinamo va întâlni luni, de la 20:30, pe Steaua, într-un meci extrem de important pentru promovarea în Liga 1. Ovidiu Burcă a vorbit despre acest meci după victoria de ieri cu Oțelul, 2-0.

”Am spus-o de la început. Prezența Stelei nu se justifică. De ce ar fi într-un play-off pentru promovare o echipă care nu are drept?

Știți ce s-a întâmplat înaintea meciului cu noi, acea regie cu propunerea din Parlament. Știți foarte bine acel entuziasm creat, Ghencea era goală înainte, cu 1.000-2.000 de spectatori. Nu vreau să discut foarte mult despre ei, dar astea sunt lucrurile.

Pe noi ne așteaptă un meci de totul sau nimic. Sperăm că a treia oară să fie cu noroc contra lor. Simt că lucrurile sunt mult mai așezate acum”, a concluzionat Burcă.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre meciul câștigat cu Oțelul Galați.

”Bucuros că am făcut un meci bun, asta e cel mai important. Echipa a avut reacție, a avut curaj. Pe alocuri am arătat chiar foarte bine. Am trecut și noi prin starea asta. Știm cum e să joci cu presiunea asta, de totul sau nimic.

Nu știu dacă am găsit cheia. Am avut și un portar care ne-a dat foarte multă siguranță, Iglesias și-a revenit și el. Ne-a lipsit foarte mult. Toate astea necesită timp, dar la Dinamo nu prea e. Suntem încă în luptă, mergem și luptăm până la capăt”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport.

Citește și:

Anunț îngrijorător pentru Simona Halep: dacă scenariul se va produce, poate fi finalul carierei!

Previous Dinamo a stricat fiesta gălățeană. Vine Steaua
Next Primul transfer din vară la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *