Ironii la adresa lui Flavius Stoican


-->
Dinamoviștii au cea mai grea săptămână. Pentru că încă nu știu dacă vor intra sau nu în play-off și în ultimul meci orice e posibil. Evident, dacă bat, atunci sigur vor fi în primele șase și șampania va fi deschisă în Ștefan cel Mare după un sezon care  început dezastruos.

„A fost dezamăgire, frustrare, supărare mare după meciul cu FCSB, dar trebuie să ne concentrăm pe meciul care urmează pentru a vedea în ce parte o luăm, în play-off sau în play-out. Mi-e și frică să mai ajung la meciul cu Astra după ce l-am auzit pe Flavius Stoican spunând că va câștiga sigur meciul cu Viitorul.

Suntem într-o perioadă bună, n-am mai pierdut de foarte mult timp. Ne-am revenit fizic și moral după meciul cu Steaua, iar jucătorii sunt foarte concentrați pentru ceea ce urmează. Am încredere că vom reuși să câștigăm, chiar dacă e o partidă dificilă”, a declarat Dănciulescu, la Digi Sport.

„Viitorul nu ne va face față, sunt sigur că vom câștiga. Vom juca agresiv, vom juca sus și sunt convins că mergem în play-off. Dinamo nu va avea meci ușor la Giurgiu, sunt sigur că Astra va folosi cea mai bună echipă”
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

Previous Mihai Stoica și în drum spre Roma tot la Dinamo se gândește. Ce insinuează
Next Adrian Mutu, declarații TARI la adresa lui Miriuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *