Ironii înainte de derby. Cum fac steliștii haz de necaz


Au început deja înțepăturile înainte de cel mai așteptat meci al sezonului până acum, Steaua-Dinamo. Managerul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, nu este deloc încântat de faptul că Dinamo nu a jucat cu Concordia Chiajna din cauza furtunii care a făcut atâtea ”valuri” miercuri în București. El consideră că asta este marele avantaj al ”câinilor” înainte de marele derby.

„Avem la cotitura derby-ul fotbalului romanesc cu Dinamo, o Dinamo odihnita datorita conditiilor atmosferice potrivnice. Eu nu am vazut acele conditii, dar poate vom crea noi un ciclon in tribune si vom micsora distantele faa de adversarii nostri.  Ne dorim sa facem suporterii fericiti.

Online am vandut numai 5000 de bilete, suporterii din provincie prefera sa vina numai la meciurile din cupele europene. Cred ca bucurestenii vor veni alaturi de noi, mizez pe cel putin 40.000 de spectatori duminica” a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Dinamoviștii au vândut deja peste 6000 de bilete și cel mai probabil până la ora meciului Peluza Cătălin Hîldan va fi plină ochi și va da o altă reprezentație de gală.

Citește și:

INTERVIU Salomao: ”Nu avem timp”

Previous INTERVIU Salomao: ”Nu avem timp”
Next OFICIAL S-a decis când se dispută Dinamo-Concordia Chiajna

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *