Irlandezii se revoltă. Ce scriu despre plecarea lui McDermott


Sean McDermott s-a despărțit de Dinamo București după doar trei meciuri oficiale și un amical. Portar aflat în lotul lărgit al Irlandei, jucătorul de 25 de ani nu l-a impresionat pe Mircea Rednic, care l-a și adus în schimbul său pe Parfait Mandanda. Evoluția neconvingătoare din eșecul cu FC Botoșani (1-2), capital pentru ratarea oricărei șanse pentru play-out, i-a fost fatală lui Sean.

Presa din țara lui nu înțelege de ce McDermott a fost concediat, în condițiile în care nu a luat gol în două dintre cele trei meciuri oficiale ale lui între buturile ”câinilor”. Site-ul balls.ie dedică un material plecării lui Sean, punctând din titlu ideea expusă de Mircea Rednic la despărțire: ”Eu aveam nevoie de un portar, nu de libero”. ”A fost o despărțire în circumstanțe lipsite de ceremonie” , ”Boss-ul lui Dinamo n-a avut rețineri în a-și arată dezamăgirea”, cu referire la declarațiile de joi ale lui Rednic, și ”ironic, cele două victorii cu Iași și cu Sepsi, în care McDermott a menținut poarta curată, au ajutat la eliminarea emoțiilor privind locurile de retrogradare”.

Umor britanic, secțiunea irlandeză. Nu se precizează și că McDermott a fost spectator la golurile lui Golofca și Fabbrini din meciul cu Botoșani, chiar dacă Sean nu e pe de-a întregul vinovatul de serviciu al acelui meci. Dar, dacă ar fi fost pe fază, poate Dinamo ar fi fost în play-off astăzi. Pentru că altă atitudine ar fi avut echipa din Ștefan cel Mare la Călărași cu 3 puncte cu moldovenii.

Citește și:

Ce îl nemulțumește cel mai mult pe Rednic

 

-->
Previous Asta e bună: de ce nu dădea Popovici randament la Dinamo!
Next EXCLUSIV Cei doi dinamoviști care sunt în vederile lui Contra pentru EURO 2020

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *