Iorga, ți se pregătește ceva. Porecla dată fostului jurnalist EXCLUSIV


Bogdan Bălănescu a fost dat afară astăzi de la Dinamo de către noul Consiliu de Administrație al clubului. În afară de Eftimescu sunt foarte puțini oameni care au mai rămas din vechea conducere. Printre ei este Marius Iorga, inamicul numărul 1 al suporterilor după ce a contribuit decisiv anul trecut în a-l da afară pe Mircea Rednic de la echipă și a condus alături de Bălănescu o campanie de transferuri dezastruoasă care a avut ca efect ajungerea echipei în această vară pe loc retrogradabil!

Marius Iorga a încercat să facă ceea ce l-a adus în postura de conducător al unui departament foarte important la Dinamo, șeful scouterilor. Fost portar fără realizări notabile și fost reporter la Digisport, Iorga s-a băgat pe sub pielea lui Negoiță întâi din postura de jurnalist, iar apoi prin faptul că juca în fiecare săptămână fotbal cu acesta pe terenurile de la Rin Airport. Așa a ajuns acesta conducător la Dinamo.

După mulți ani, când Negoiță nu l-a mai putut ține în brațe pentru că a vândut clubul, acesta l-a recomandat pe Iorga spaniolilor care au venit să se intereseze de soarta clubului. Așa a ajuns Iorga șoferul lui Rufo și ulterior bun prieten cu omul care a reușit să-l aducă pe Aleix Garcia la Dinamo. Așa au ajuns oamenii din club să-i pună porecla VIZITIUL.

De asemenea, el s-a implicat și în actuala perioadă de transferuri aducându-i pe Adam Nemec și pe Janusz Gol. Iar bomboana pe colivă este că tot Iorga a fost cel care a transmis că Ionel Dănciulescu este sifonarul numărul 1, că transmite date false, că nu face nimic la club și neapărat trebuie dat afară.

Doar că ceilalți spanioli veniți să conducă echipa acum nu-i văd utilitatea la Dinamo și au aflat despre lucrurile pe care acesta le-a făcut în trecut și de asemenea este considerat singurul care mai poate da în presă informații confidențiale despre Dinamo.

Iorga va fi și el dat afară de la Dinamo zilele următoare și în locul său va fi formată o comisie din foști dinamoviști care se vor ocupa în special în descoperirea jucătorilor talentați din România pentru că deja de cei din străinătate se ocupă cei doi scouteri spanioli: German Sorzano și Garrido Santos.

Citește și:

Rufo Collado, detalii neștiute din timpul derby-ului: ”Nu-mi place”

-->
Previous Rufo Collado, detalii neștiute din timpul derby-ului: ”Nu-mi place”
Next Pablo Cortacero, mesaj pentru fanii lui Dinamo: ”E o minciună”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.