Ionuț Șerban, declarație superbă de dragoste pentru Dinamo: ”Niciodată”


Ionuț Șerban este accidentat și va reveni abia în următorul sezon pentru Dinamo, evident, dacă-și va reînnoi contractul semnat doar până în această vară cu gruparea din Ștefan cel Mare. Fotbalistul a renunțat și el la bani și a explicat că niciodată n-ar îngropa el clubul, având în vedere datoria care trebuie achitată lui Șiman dacă el rămâne liber de contract.

”Suporterii DDB mi-au făcut propunerea. Eu cu ei am vorbit, cu nimeni altcineva. Am renunțat și eu la bani pentru Dinamo. Așa mi s-a părut normal, ținând cont de situația dificilă. Nu contează foarte mult suma, pentru că oricum nu aveam eu contract foarte mare. Mai am contract până în vară și sper să terminăm sezonul cu bine. Am văzut că s-a vorbit că o să îngrop eu Dinamo. Nu aș face niciodată ceva împotriva clubului.

Sunt cel mai vechi jucător din lotul lui Dinamo, chiar dacă am doar 25 de ani sunt de aproape 8 ani. A trecut timpul. Am venit în 2013. Am trecut prin multe la Dinamo, dar niciodată nu a fost un moment la fel de greu ca acum. Poate doar atunci când am intrat în insolvență, dar nu se poate compara cu situația de acum totuși”, a declarat Ionuț Șerban pentru FANATIK.

Citește și:

Românca care face pantofi pentru Rihanna și Dua Lipa

 

-->
Previous Programarea pentru ultima etapă din Liga 1
Next Echipele de start pentru CFR Cluj-Dinamo. Surprize mari la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *