Ionuț Popa oferă detalii despre stadion


-->
Stadionul Dinamo are șanse mari să fie demolat în acest an! Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a vorbit despre stadiul proiectului.

Recent, Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat licitația pentru studiul de design, numărul de locuri și facilități pentru noul stadion Dinamo. Dacă totul va decurge fără mari întreruperi, demolarea ar putea fi gata în acest an.

Ionuț Popa se teme să nu apară oameni care să pună bețe în roate proiectului. În România au existat numeroase cazuri în care proiectele de anvergură au fost întârziate din cauza litigiilor din instanță.

Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a vorbit despre acest proiect în cadrul emisiunii PlaySport Live:

Nu se mai poate întâmpla nimic, lucrurile vor merge într-o direcție corectă (n.r licitația CNI). Sunt mulți timpi morți, în general apar contestații. Sportul are de suferit, pentru că stăm după alte interese. Dacă trecem peste aceste aspecte, putem să ne apucăm de demolare până la sfârșitul anului. Totul ține de acești timpi morți care întotdeauna au fost esențiali pentru a calcula durata.

Mai apar tot felul de nebuni care încurcă, blochează. Fiecare se gândește la interesul propriu, nu la Dinamo. Trebuie să așteptăm până la parcurgerea tuturor etapelor legale”, a declarat Ionuț Popa, în direct la PlaySport Live.

„Câinii” trebuie să-și găsească o nouă casă de acum înainte. Vechiul stadion nu va mai găzdui meciuri oficiale în noul sezon. Dinamo ar putea evolua pe arena din Colentina până la ridicarea noului stadion.

Citește și:

David Popovici: ”Doar începutul. Sper că v-am făcut mândri”

Previous Ricardo Grigore: „Nu accept să rămân”
Next Bogdan Gavrilă s-ar întoarce la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *