--> -->

Ionuț Negoiță și-a desființat jucătorii și a dat cărțile pe față!


-->
Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față în legătură cu presupusul incident care l-a avut în prim plan pe Steliano Filip înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României. Patronul trupei din Ștefan cel Mare a confirmat varianta apărută în presă, asta deși în ultimele zile mai mulți reprezentanți ai clubului roș-alb au negat cu vehemență cele întâmplate, în direct la DigiSport.

Concret, Steliano Filip și câțiva dintre colegii săi ar fi băut până la 05:00 dimineața, în camera de hotel în care au fost cazați iar ceilalți clienții au fost deranjați de zgomotul făcut de dinamoviști și au chemat poliția. Abia după intervenția forțelor de ordine aceștia s-ar fi calmat.

Ionuț Negoiță a făcut lumină în acest caz. „Îl tot aştept pe Filip, toţi sperăm să fie fotbalist. Ăsta nu are nicio treabă. Am încercat să fiu rezonabil, dar ceea ce s-a scris despre el în noaptea aceea e adevărat. A fost o beţie până spre dimineaţă. Te întrebi pe urmă de ce are crampe, de ce nu joacă? Uitaţi-vă cum îl învârt fotbaliştii de la Viitorul ca pe titirez” și-a început tirada omul de afaceri.

Un alt jucător luat la țintă de omul cu bani din Ștean cel Mare este internaționalul Sergiu Hanca.

„Nici cu Hanca nu ştiu ce se întâmplă. Au fiţe în cap de fotbalişti, dar vedeţi că ce vedem pe teren e edificator. Imaginile din meciul cu Viitorul vorbesc de la sine. Nu au fost chiar şase (nr. jucători care au participat la petrecere). Eu am nominalizat capul răutăţilor. Am vorbit de cei doi care au pretenţii şi nu mai joacă nimic. Vă daţi seama ce lipsă de bun simţ şi bătaie de joc” a precizat Negoiță.

Finanțatorul lui Dinamo a dictat deja sancțiuni după episodul petrecut înaintea partidei cu Aerostar Bacău din Cupa României.

„Eu sunt rezonabil cu ei, dar ei nu se respectă nici pe ei. Să faci aşa ceva în ziua meciului e incredibil. Toţi cei care au fost sunt penalizaţi cu 3000 de euro. Începem şi cu răul, pentru că am văzut că atât timp cât a fost bine lucrurile nu au funcţionat” a declarat Negoiță, în cadrul unei intervenții la emisiunea Fotbal Club.

Citește și:

Băgat în ședință! Ce i-au cerut suporterii lui Vasile Miriuță

Previous Miriuță, dezvăluiri incendiare din cadrul echipei!
Next Negoiță a recunoscut că negociază cu Steaua: ”Sunt realist”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *