--> -->

Ionuț Negoiță: „Să vină Mbappe”


-->
Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar de acțiuni lui Pablo Cortacero, după mai multe variante pe care le-a tot refuzat de-a lungul anilor. Decizia s-a dovedit a fi total neinspirată, căci spaniolii s-au dovedit a fi o mare țeapă, una care a îngreunat și mai mult situația financiară a clubului.

De atunci, omul de afaceri a mai avut puține ieșiri în public. În ultima sa apariție, într-un interviu pentru PRO TV, Ionuț Negoiță a recunoscut că mai urmărește meciurile fostei sale echipe, doar că evoluția echipei  nu este pe placul lui.

„Este o rază de speranță, înțeleg că Academica Clinceni și Gazul sunt ca și duse, deci practic locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potențial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, cadou.

Trebuie să câștige barajul și nu va fi ușor, după părerea mea. Sunt niște realități din păcate, speram ca în iarnă să reușească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out se putea recâștiga și să se urce puțin în clasament. Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta”, a spus Negoiță, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Negoiță: „Să vină Mbappe”

„Sincer, m-am uitat așa sporadic la meciuri. Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, că îmi pierd timpul, dar știu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract și ar fi soluție pentru sezonul următor, mă gândesc. Ca să existe și un echilibru cu celălalt ‘Mbappe’ de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a mai spus Negoiță, la microfonul PRO TV.

Citește și:

Ilinca Vandici: ”I-aș ierta absolut orice”

-->
Previous Acuzații incredibile: „E deja salvată”
Next Ce proiect pregătește Burleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.