Ionuț Negoiță pune condiții ca să vină Rednic la Dinamo


Suporterii dinamoviști fac presiuni asupra celor din conducere pentru ca Mircea Rednic, devenit de azi liber de contract după despărțirea de Poli Iași, să fie instalat pe banca tehnică a roș-albilor, scrie Prosport.

Contractul lui Gigi Mulțescu a expirat, dar Negoiță ar dori ca tehnicianul, care a condus echipa în ultimele două partide din Liga 1, să semneze o nouă înțelegere. De altfel, patronul de la RIN e cel care a insistat pentru aducerea antrenorului.

Conform surselor ProSport, patronul echipei, Ionuț Negoiță, a anunțat că nu ia în calcul „varianta” Rednic atât timp cât deține pachetul majoritar de acțiuni – și e factor de decizie – singurul scenariu în care acceptă revenirea „Puriului” la echipă este ca suporterii să preia integral acțiunile sale, gratis!

Până când tranzacția nu va avea loc, Negoiță îi dă credit lui Gigi Mulțescu, tehnician ce a reușit să resusciteze rapid echipa. Cu „SMURD” pe banca tehnică, Dinamo, o echipă decimată și de nenumărate cazuri de COVID-19, a reușit să obțină patru puncte: victorie cu FC Volutari, 2-1, și remiză cu FC Viitorul, 1-1.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cetatea Câlnic are 800 de ani, dar se ține bine

Previous OFICIAL Dinamo a rămas fără 7 jucători importanți
Next Adrian Mihalcea despre revenirea lui Rednic la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *