Ionuț Negoiță mută decisiv în relația cu Dusan Uhrin


Ionuț Negoiță a luat o decizie importantă chiar înainte de cele două meciuri rămase de jucat în 2019. Diseară, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, și la Botoșani. Patronul ”câinilor” a discutat deja cu Dusan Uhrin și i-a propus să-i prelungească contractul și postul lui nu depinde de accederea în play-off. Jucătorii însă pot fi în pericol dacă mai fac greșeli de curtea școlii la ultimele meciuri rămase de jucat.

Dusan Uhrin și-a exprimat acordul să continue la Dinamo și nu are de gând să plece. Ba mai mult, cehul și-a făcut strategia atât pentru în această iarnă, când echipa va pleca într-un cantonament în Spania, la Marbella, cât și ce jucători va promova din sezonul următor de la Under 19. Antrenorul este foarte atent la tot ce se întâmplă atât la echipa mare, cât și la grupele de copii și juniori. Mai ales că o parte dintre jucătorii care acum sunt folosiți pe posturile de U21 nu vor mai fi eligibili anul viitor.

Dusan Uhrin va avea o întâlnire oficială cu Ionuț Negoiță după aceste două meciuri în care îi va prezenta strategia lui de viitor, ce posturi ar trebui întărite în iarnă, dar tot atunci se va discuta și probabil se va și parafa prelungirea contractului.

Ionuț Negoiță este foarte mulțumit de ceea ce a reușit Dusan Uhrin până acum la Dinamo, îl vede ca pe un antrenor foarte serios. De asemenea și fanii au transmis către patron mesaje conform cărora îl vor în continuare pe ceh la Dinamo.

Citește și:

FOTO TOP cei mai frumoși brazi din Europa. Unul din România este pe locul 16

Previous ULTIMA ORĂ Fabbrini revine diseară pe teren
Next Surpriză în primul 11 al lui Dinamo cu Sepsi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *