Ionuț Negoiță i-a dat afară pe jucători de la Săftica!


Ionuţ Negoiţă i-a evacuat pe jucătorii lui Dinamo din baza de la Săftica. Răzvan Zăvăleanu a declarat pentru FANATIK că fostul patron nu a mai prelungit contractul cu clubul şi cantonamentul a fost mutat.

Asta pentru că fostul patron al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, i-a evacuat pe jucătorii lui Dinamo din clădirea renovată de la Săftica, conform Prosport. Astfel, dinamoviştii care stăteau în baza de pregătire au fost nevoiţi să îşi caute alt stabiliment.

Răzvan Zăvăleanu a explicat pentru FANATIK că fostul patron al lui Dinamo nu a mai prelungit contractul cu clubul şi astfel, Dinamo nu mai are voie să folosească clădirea respectivă, care se află pe partea de bază deţinută de Negoiţă:

“Nu i-a dat nimeni afară pe jucători. Nu a mai prelungit contractul. Ne-am mutat în cantonamentul din spatele bazei. Am fost anunţati din timp. Mult zgomot pentru nimic”, a declarat Zăvăleanu pentru FANATIK.

Explicaţia pentru această situaţie este simplă. Clubul Dinamo deţine jumătate din baza de pregătire de la Săftica, cea care include şi terenurile de antrenament. Cealaltă jumătate este deţinută de Ionuţ Negoiţă, unde se afla clădirea reabilitată recent unde stăteau mai mulţi jucători dinamovişti.

Este încă o problemă de rezolvat pentru conducerea celor de la Dinamo. Clubul trebuie să numească un nou administrator special după plecarea lui Iuliu Mureşan, însă pentru asta trebuie convocată Adunarea Generală a Acţionarilor.

Cel mai greu cuvânt de spus îl va avea Dorin Şerdean, cel care deţine 72% din club prin firma Lotus. Chiar dacă nu a investit niciun euro în club, Şerdean este omul care poate numi noul preşedinte al echipei.

Între timp, jucătorii se pregătesc sub comanda lui Gică Mihali, însă lotul “cânilor” este subţire. Majoritatea “greilor” au plecat de la Dinamo, iar cei care nu au ajuns la un acord de reziliere cu clubul ameninţă că nu vor mai juca.

Citește și:

Dinamo, transferuri blocate! Cine e ”autorul”

Previous Cine e omul care o putea salva pe Dinamo
Next Ce planuri au "câinii roșii" vara aceasta

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *