Ionuț Negoiță: ”Am fost autist” Ce l-a făcut să spună asta.


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a intrat aseară la Digi Sport și și-a recunoscut limitele pe care le are în acest moment dar și de ce le cere mult mai mult jucătorilor săi. Pe de altă parte, el nu-i înțelege pe suporterii dinamoviști, care așteaptă un titlu în Ștefan de mai bine de 10 ani.

„Eu nu înţeleg ce e cu reacţia suporterilor. Ce vor de la mine? Am fost şi sunt o persoană bine intenţionată. Nu eu joc fotbal, eu am salvat Dinamo. Am făcut eforturi mari, sunt pe minus. Am făcut o greşeală intrând în fotbal, nu eram personajul potrivit să intru în această poveste. Am fost avertizat că voi fi înjurat pe banii mei. Nu am vrut să ascult, asta e, am crezut că pot face lucruri frumoase. Pe undeva îi înţeleg pe fani, pentru că ei nu văd atitudine la fotbalişti. Realitatea e că nu sunt din filmul ăsta. Am fost autist şi nu am ţinut cont de sfaturi, asta este”, a spus Negoiţă la Fotbal Club de la Digi Sport.

Apoi a continuat:

„Anul acesta avem cel mai mare buget de când sunt la Dinamo. Zic eu că şi jocul ar fi trebuit să fie pe măsură. De ce nu e? Pentru că am fost prea băiat bun. La mine salariile au fost mereu pe primul loc. Dincolo de faptul că sunt cu banii la zi, fotbaliştii au case, maşini scumpe. Dar jucătoriii nu sunt profesionişti, uitaţi-vă cum joacă”.

Întrebat care este planul pe termen scurt şi mediu, Negoiţă a confirmat că este în continuare în căutarea unui om care să preia echipa sau care să i se alăture.

„Ce voi face de aici înainte? Caut soluţia – şi nu de ieri de azi -: caut pe cineva. Vreau pe cineva mai motivat, eu am obosit deja. Am făcut foarte multe lucruri, am renovat la Săftica, am făcut acolo cantonament de patru stele. Puţini au ce avem noi, probabil 3-4 cluburi”, a mai spus finanţatorul din Ştefan cel Mare.

Contra şi Mutu, cei care au făcut politica de transferuri în iarnă, dar care ulterior au plecat la echipa naţională au şi ei o vină importantă pentru situaţia în care a ajuns Dinamo.

„Nu mai vreau să intru în discuţii de genul ăsta acum: cine a plecat, cine a venit. Au plecat jucători buni şi au venit unii…Până la urmă nici asta nu e problema, că avem fotbalişti destui, dar nu avem atitudine. Că dacă ar fi 2-3 jucători problemă, ar compensa ceilalţi, prin dăruire”, a mai punctat patronul.

Citește și:

Care este cea mai mare problemă acum la Dinamo

-->
Previous Care este cea mai mare problemă acum la Dinamo
Next Cristi Munteanu îi atacă pe conducătorii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *