Ionuț Negoiță: ”Eu nu mai sunt la Dinamo!”


Acționarul majoritar al roș-albilor, Ionuț Negoiță, a declarat răspicat în urmă cu două zile că vrea să părăsească Dinamo, de aceea se caută investitor care să preia clubul pentru aproximativ 5 milioane de euro. Chestionat de reporterii Pro TV cu privire la subiectul eventualei plecări a lui Ionuț Nedelcearu la FCSB, actualul conducător al ”câinilor” a avut o declarație enigmatică.

”Poate Nemec să ajungă la FCSB, nu Nedelcearu! Aaa, dar dacă nu știați, eu nu mai sunt la Dinamo!”, a fost replica surprinzătoare a lui Negoiță. Și alți oficiali din club susțin același lucru, faptul că Nedelcearu nu va ajunge la marea rivală, cu toate că a fost pe lista lui Gigi Becali.

Ieri, a apărut informația că un un grup de investitori din Norvegia ar dori să preia Dinamo. Negoiță este dispus să negocieze cu oricine. În orice caz, va fi nevoie de un audit pentru a se vedea exact ce anume se preia și care ar fi cuantumul datoriilor, ceea ce ar însemna că eventuala cedare a clubului nu va fi gata mai devreme de 6 luni.

Citește și:

ASTA FANII DINAMOVIȘTI NU VOR SUPORTA Ce a postat Costache pe facebook

-->
Previous ASTA FANII DINAMOVIȘTI NU VOR SUPORTA Ce a postat Costache pe facebook
Next SURPRIZĂ Unde s-ar putea juca meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *