Ionuț Negoiță, detalii despre noii acționari și rugăminte pentru DDB


Ionuț Negoiță a vorbit astăzi despre spaniolii care vor fi noii acționari ai lui Dinamo.

„Cum ma simt fara Dinamo? Intr-adevar era o responsabilitate mare, pe care pana la un punct am dus-o cu placere, de la un punct incolo incepusem sa…era prea mult.

Ma bucur ca am reusit sa cedez clubul si la cineva cu sanse sa faca o treaba buna.

Eu sunt convins ca au intentii serioase, practic respectivii nu fusesera niciodata in Romania si pe baza unor discutii si oarecum pe incredere au trimis 300 000 de euro, ceea ce nu e o suma mica. Fata de altii, care nu erau dispusi nici 1 000 de euro sa riste.

Stiu ca vor sa faca o treaba buna, sa aduca jucatori buni, bine platiti, de ce nu si antrenor. Si-ar dori sa joace pe un stadion cum trebuie, in niciun caz pe Dinamo. Au ramas foarte dezamagiti de modul in care arata.

Suporterii sunt foarte importanti si ca urmare, la fel ca si dansii, ca investitorii, si suporterii au interesul comun de a face ca Dinamo sa mearga cat mai bine. Impreuna ar trebui sa fie mai puternici.

Nu ma voi mai implica in fotbal ca si finantare. Ca si sponsor sau sa sutin intr-un fel sau altul, cu drag.

La un moment dat, voi merge la meciurile lui Dinamo. Mie imi place sa merg pe stadion, dar in ultima vreme din pacate nu mai era o placere”, a spus Ionut Negoita pentru www.sport.ro.

Citește și:

Dinamo a transferat un jucător care a jucat la Mondiale

Previous Dinamo a transferat un jucător care a jucat la Mondiale
Next Primul jucător care poate semna cu Dinamo: ”Sunt dispus”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *