Ionuț Negoiță, cifre oficiale despre Dinamo. Datorii și suma necesară pentru licență: ”Altfel faliment”


-->
Ionuț Negoiță a ieșit din nou public să anunțe că nu mai are de gând să susțină deloc activitatea la Dinamo și amenință cu falimentul.

”Mai este nevoie de 200.000 de euro pentru obținerea licenței. Banii care au venit de la suporteri, s-au plătit o parte, mai este nevoie de 800.000 de lei pentru obținerea licenței. Eu dau tot pachetul de acțiuni, lucrurile sunt de mult știute și sunt clare. În ceea ce privește datoriile, aceste lucruri sunt publice, se pot vedea pentru cine este interesat.

Tot aud povestea cu datorii mai vechi, neștiute. Datoriile sunt în jur de 2 milioane de euro. Tot ce spun unii care vor să dezinformeze, nu au decât. Se vorbește mult și prost în fotbal, este o calitate a multora.

Tot aud povestea cu datorii mai vechi, nestiute. Datoriile sunt in jur de 2 milioane de euro. Tot ce spun unii care vor sa dezinformeze, nu au decat. Se vorbeste mult si prost in fotbal, este o calitate a multora.

Bălănescu și Prunea s-au ocupat de transferuri, de bunul mers al societății. Dinamo este un capitol închis pentru mine. Dacă nu vine nimeni, va intra în faliment, ar fi altă variantă?”, a declarat Ionuț Negoiță.

Citește și:

Icoana făcătoare de minuni de la Biserica Hagiu a plâns cu lacrimi de mir

Previous Unde l-a prins pandemia pe Nedelcearu: ”S-au înmulțit cazurile”
Next Giani Kiriță știe cum ar putea face Dinamo performanță: ”Pe vremea când erau eu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *