Ionuț Negoiță: „Am avut limitări, nu limite”


Într-un interviu acordat în GSP, Ionuț Negoiță nu o consideră pe Dinamo o candidată la retrogradare.

– Vedeți Dinamo la retrogradare sau capabilă să producă o surpriză mare?

– Surpriza ar fi să nu retrogradeze. În contextul și cu echipa actuală va fi foarte complicat. Sper să reușească să-și întărească echipa. Am încercat și noi să facem o formație din tineri. Sunt unii care trăiesc din amintiri și spun că acum 20 de ani se putea. Copiii de acum se maturizează mai greu și sunt mai puțin fotbaliști. Foarte puțini au maturitatea necesară să facă față în Liga 1, care nu e un campionat extraordinar.

– Dacă ați lua-o de la capăt, ați mai investi la Dinamo?

– Cu siguranță nu. Încerc să iau partea bună din experiența avută, mai ales că a fost nebunia mea, mi-o asum, deși a fost costisitoare.

Cât v-a ajutat eticheta de patron al lui Dinamo la afacerile personale?

– M-a ajutat cu minus.

– Ca notorietate.

– Fotbalul îți oferă o notorietate cantitativă, mai puțin calitativă. N-aș spune că a fost un minus, dar în niciun caz un plus.

– La ce se expune Dinamo prin acest proces nou de insolvență?

– Regulamentar, dacă nu votezi planul de reorganizare până la finele lunii martie, nu mai iei licența. Dar cred că au un plan făcut.

– Vedeți clubul ieșind și din această insolvență?

– E mai complicat decât data trecută, deși datoriile de acum sunt mult mai mici decât atunci. Nu știu cine rezolvă și cine să susțină financiar clubul.

– Cine poate salva Dinamo?

– Cineva care are nevoie de dureri de cap. În teorie, ar trebui să fie. Noi am discutat cu mulți cedarea lui Dinamo, 3-4 ani, mulți se băgau în seamă, dar de la vorbă la faptă e cale lungă. Doamne ajută să vină cineva din cei patru pe care i-a zis domnul administrator că ar fi, să aibă și cu ce.

– Ați dorit vreun moment să vă răzbunați pe suporteri pentru critici, apostrofări sau să le arătați că se poate și mai rău?

– Nu am avut niciodată intenția asta. Îi înțeleg, și eu îmi doresc ca ei ca lucrurile să meargă bine. Cei care se ocupă acum înțeleg cât de complicat este să ții un club. Eu am renunțat fiindcă am avut limitări, nu limite!, pe care mi le-am pus. Am zis: „Eu risc până aici, mai mult nu!”.

Citește și:

Iulian Bulai îl ironizează pe Cîțu de Ziua Limbii Române: ”Cel mai important cuvânt, autostradă”

-->
Previous Ce repatriere încearcă să facă Dinamo
Next Prima bombă pe care încearcă să o dea Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *