--> -->

Ionuț Nedelcearu, discurs DUR astăzi: ”Sper să fie adevărat”


-->
Ionuț Nedelcearu s-a adaptat foarte ușor în Rusia, la UFA, unde a plecat chiar înainte de derby-ul cu FCSB, care ar fi putut fi câștigat dacă apărarea ar fi fost mai atentă. Fostul fundaș central al ”câinilor” a avut un discurs destul de dur astăzi la întoarcerea în țară. El a fost convocat de Cosmin Contra la echipa națională.

„Sunt bucuros pentru prima convocare la echipa naţională, campionatul Rusiei îmi prieşte. Îmi pare rău că nu e niciun jucător de la Dinamo la naţională, eu aş fi vrut să fie toţi aici. Mă înţelegeam bine cu ei, erau prietenii mei. După cum am jucat şi eu când eram la Dinamo, şi toţi, nu cred că am fi meritat să fim aici.

Nu ştiu ce s-a greşit, dar cu siguranţă cu toţii au greşit şi eu şi toată lumea care a contribuit în acest sezon, cu toţii am greşit. Eu am lăsat Dinamo pe locul 6, erau la mâna lor. Sunt supărat pentru că Dinamo nu a ajuns în play-off, mă simt şi eu vinovat pentru această contra-performanţă.

Nu ştiu dacă e adevărat că Igor Surkis o va cumpăra pe Dinamo, dar sper să fie adevărat. La ce am citit despre dânsul, la câţi bani are, sper să fie adevărat şi să readucă clubul acolo unde îi e locul”, a spus Nedelcearu la sosirea în ţară.

-->
Previous Ultimele informații primite de la Botoșani
Next Paul Anton, declarații TARI la sosirea în România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.