Ionuț Lupescu vrea să cumpere acțiunile de la Cortacero


Ionuț Lupescu, fostul jucător important al lui Dinamo, a oferit în exclusivitate un interviu pentru ProSport și a vorbit despre situația actuală a clubului din „Ștefan cel Mare”.

„Este o problemă foarte ingrată la Dinamo. E logic ca jucătorii să fie nemulțumiți, dar ei trebuie să înțeleagă că singurii care strâng banii sunt suporterii. Marea problemă este că au fost păcăliți, îșelați de acești infractori din Spania. Și numai ei! Că sunt și câțiva români care au venit cu acești spanioli. Toată gașca asta de infractori a făcut în așa fel încât să ajungă Dinamo unde a ajuns, să aibă datorii și mai multe și să nu poată nici să găsească pe cineva care să cumpere.

Ca să scăpăm de acest Cortacero, în primul rând, trebuie să știm care sunt sumele reale. Eu și ceilalți colegi nu avem puterea financiară să investim. Ceea ce putem face e să cumpărăm aceste acțiuni și împreună cu DDB să găsim oameni serioși care ar putea să conducă dacă ar fi actele foarte clare. Am vinde acțiunile tot cu aceiași bani, să nu creadă lumea că vrem să facem cămătărie, dobândă, cum au făcut cei care au fost la Dinamo în ultimii ani.

Eu sper totuși ca Ministerul să facă stadionul, pentru că poate fi o sursă de venit importantă care ar putea să ajunge la Dinamo. Nu văd de ce nu s-ar face în mijlocul Bucureștiului, într-un an și jumătate un stadion care cu siguranță ar fi arhiplin”, a spus Ionuț Lupescu, în exclusivitate pentru ProSport.

Citește și:

Cristi Munteanu: „O șansă în plus”

Previous Cele 3 nume de antrenori dacă Dusan Uhrin nu se întoarce
Next Cristi Munteanu: "O șansă în plus"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *