Ionuț Lupescu tună și fulgeră în presă


-->
Ionuț Lupescu (53 de ani) spune că patronii din ultimii ani au dus-o pe Dinamo în cel mai jos punct din existență.

Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, fostul internațional Ionuț Lupescu a vorbit despre acest subiect și i-a catalogat drept escroci pe spaniolii care în 2020 au preluat-o pe Dinamo.

Fostul mare fotbalist al lui Dinamo, Ionuț Lupescu, spune că gruparea din Șos. Ștefan cel Mare a luat-o pe un drum descendent abrupt când a fost preluată de Pablo Corcatero – moment în care a apărut în peisaj și Dorin Șerdean, cel care în cele din urmă a recuperat acțiunile de la spaniol, dar acum nu vrea să renunțe la ele.

Invitat în platoul ProSport Live, „Kaiserul” spune că patronul din acte al lui Dinamo nu poate renunța la pachetul majoritar de acțiuni decât cu acordul fostului finanțator Ionuț Negoiță.

„Problema este că aceste acțiuni de 500.000 de euro (n.r. suma pe care o cere Dorin Șerdean în schimbul acțiunilor) nu apar nicăieri în contabilitate. Au escrocat acest club, împreună cu acei spanioli.

Ionuț Negoiță a fost destul de deștept să mărească capitalul social, că până la urmă Șerdean, dacă vinde, trebuie ca Negoiță să își dea acordul. Cel mai bine trebuie să le știe Răzvan Zăvăleanu.

La Dinamo nu au fost investitori, au fost creditori, cămătari, de aceea clubul a avut de suferit. Ei au fost cămătari, au băgat un leu și au scos mai mult decât trebuie”, a spus Ionuț Lupescu, în cadrul ProSport Live.

L-a luat în vizor pe Iacob

„Nu-l cunosc (n.r. pe Vlad Iacob), am văzut și eu câteva declarații, nu vreau să le comentez. Deci, eu înțeleg un singur lucru, că dacă ești administrator special ești făcut să administrezi partea de management, nu partea sportivă. Din ce văd, el decide ce jucători vin.

Nu am făcut nimic față de anul trecut. Atunci era Mureșan, acum e Iacob, de care nu a auzit nimeni, cel puțin în fotbal.

Pe partea administrativă este responsabil Zăvăleanu, de fapt el este responsabil peste tot. Deci, eu i-am înțeles rolul lui și se vede că se aduc jucători de către oameni care nu au un trecut în fotbal. Se zice că a venit direct din galerie, probabil că Elias l-a trimis să conducă lucrurile, deci nu e în ordine”, a declarat Ionuț Lupescu, în cadrul ProSport Live.

Mesaj dur al Kaiserului

Lupescu a avut un mesaj dur după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2: „Acest club a fost tâlhărit și iată că s-a ajuns aici pe spinarea suporterilor”.

„Asta este (n.red. retrogradarea lui Dinamo)…O să mă duc și eu vineri la meci (n.red. – Dinamo – CSA Steaua). Asta e problema lui Dinamo? Că joacă derby în Liga 2? Asta este cea mai mică problemă a lor. Dinamo are mari probleme. Nu știu dacă ei au bucătar, dacă au bani să treacă strada către Săftica…astea sunt problemele. Chiar dacă ar fi un derby, o batem de două ori pe Steaua și avem șase puncte și cădem și din Liga 2. Lumea trebuie să înțeleagă că structura clubului este foarte fragilă. Nu știu vor scăpa de faliment, am auzit că vor insolvență la insolvență” a declarat Ionuț Lupescu la ProSport Live.

Cine consideră că sunt vinovații

„El (n.r. Nicolae Badea) m-a sunat cu 10 zile înainte să dea interviu și mi-a dat dreptate. Îl las, mi-e rușine de vârsta lui, am spus-o și atunci. Problema este că la Dinamo nu s-a schimbat de 20 de ani. La Dinamo nu s-a schimbat nimic de anul trecut până acum. Cum ați văzut, sunt aceiași acționari, aceiași oameni care au băgat echipa în Liga 2.

Acum sunt puțin alți oameni, dar conduși de cei care au condus anul trecut și au băgat acest club minunat în Liga 2.

Elias conduce de capul lui în continuare. Programul a scăzut din păcate foarte mult. Sunt mulți cărora nu le convine că Elias și Badea iau decizii aiurea. Nu sunt credibili și în special au dat dovadă că au băgat echipa pentru prima dată în Liga 2”, a declarat Ionuț Lupescu, prezent în studioul ProSport Live.

Citește și:

Ovidiu Burcă: ”Așa am trecut peste greutăți”

Previous Se anunță atmosferă de zile mari vineri
Next Burcă: „Cred că este deja foarte târziu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *