Ionuț Lupescu, soluție pentru Dinamo


Ionuț Lupescu a găsit o soluție de viitor pentru Dinamo. ”Kaiserul” este de părere că singura cheie a succesului poate fi un parteneriat între CS Dinamo și FC Dinamo.

”Sponsorii lui CS Dinamo nu au nicio facilitate din partea statului, au ajutat atât CS, cât și FC Dinamo. Oamenii din România nu au făcut niciun demers pentru a sprijini sportul și legea sponsorizării sportului.

Este rușinos, pentru că sportul economisește și la Ministerul Educației, și la Ministerul Sănătății, integrează copiii în comunitate și ar fi extrem de benefic. La noi lucrurile se mișcă foarte greu, cum se întâmplă și la stadionul Dinamo, unde se avansează foarte greu. Cred că un parteneriat public-privat, CS Dinamo – FC Dinamo, este cel mai sănătos și cred că este soluția ideală, prin intermediul legii sportului și fiscălității sportului, dar încă suntem departe de acest lucru.”

Eu sunt dinamovist, CS și FC sunt același lucru, sper să nu facem vreo distincție și să facem vreo prostie, ca să-i imităm pe cei din Ghencea și din Craiova. Am venit la CS Dinamo pentru că-l apreciez pe președintele clubului deoarece vrea să facă o treabă foarte bună”, a declarat Ionuț Lupescu la emisiunea Dinamo 7/9 de la Playsport.

”Obiectivul, locurile 8-10, se poate realiza. Acum cred că există potențial și când se vor obișnui jucătorii cu Liga 1, cu siguranță vor juca mult mai bine. Acum este important să facem puncte, pentru că punctele sunt importante, mai ales în turul campionatului. Atunci se fac cele mai importante puncte” Ionuț Lupescu

”Nu sunt surprins de promovarea lui Dinamo, am fost surprins că am reușit să nu ne desființăm. Știți bine cum am început acel sezon, nu aveam bani, nu aveam jucători. E meritul lui Ovidiu Burcă și al staff-ului său că au reușit o treabă incredibilă. Este important ca acum echipa să nu se bată la retrogradare, pentru că dacă vom retrograda, cu siguranță nu va fi bine!” Ionuț Lupescu

Citește și:

Vedetele showbizz-ului românesc au găsit vacanța perfectă, la 4 ore de București!

Previous Răzvan Began a semnat cu Dinamo
Next Cel mai bun transfer al ”câinilor”: ”Pe el l-am sunat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *