--> -->

Ionuț Lupescu: „Rednic și Badea vor salva Dinamo”


-->
Cunoscut ca un mare fan al lui Dinamo și apreciat de suporteri, Lupescu are cuvinte de încurajare pentru „câini”.

„Nu a fost niciun mare ajutor pentru Dinamo. Am mai cumpărat bilete, una sau alta. Mi-au cerut sfatul anul trecut și am văzut că au ținut cont de ea și au reușit să rămână în Liga 1.

Eu zic că Rednic și Badea o să reușească să salveze Dinamo. Eu nu am fost de acord cu insolvența, dar dacă cei din DDB au considerat că e mai bine așa, o să vedem.

După un an de zile se trage o linie și vedem. O să-mi spun părerea dreaptă mereu de Dinamo, sunt cu sufletul alături de echipă. Dacă nici eu nu pot să-mi spun părerea, atunci cine mai poate, fără falsă modestie”, a mai spus Lupescu.

Lupescu este momentan în Arabia Saudită acolo unde angajat al Federației și ajută la dezvoltarea fotbalului de acolo.

Declarația lui Mirel Rădoi prin care și-a anunțat plecarea de la națională nu l-a încântat pe Lupescu. Acesta spune că ambele părți au greșit, atât selecționerul, cât și Federația..

„Cred că e clar, e o anumită problemă între Federație și Rădoi. Antrenorul a profitat de ocazie că suntem pe locul 2, chiar dacă nu e nicio garanție că terminăm acolo.

Ambele părți dau dovadă de lipsă de maturitate. Federația trebuie să se comporte altfel, fiecare să spună ce-l nemulțumește. E copilăresc din partea ambelor părți.

E o presiune foarte mare pe antrenor la următoarele două meciuri. Jucătorii joacă, e numele lor pus la bătaie. Cred că e o presiune în plus după anunțul lui Rădoi.

Federația nu a avut încredere în Mirel, fiindcă nu i-a propus un contract care să includă și barajul”, a spus Ionuț Lupescu, la Fotbal Club.

Citește și:

Giani Kiriță, mesaj tranșant pentru jucătorii lui Dinamo

-->
Previous Giani Kiriță, mesaj tranșant pentru jucătorii lui Dinamo
Next Mircea Rednic trebuie să se grăbească. Pericol de ultim moment pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.