Ionuț Lupescu: „Rednic și Badea vor salva Dinamo”


-->
Cunoscut ca un mare fan al lui Dinamo și apreciat de suporteri, Lupescu are cuvinte de încurajare pentru „câini”.

„Nu a fost niciun mare ajutor pentru Dinamo. Am mai cumpărat bilete, una sau alta. Mi-au cerut sfatul anul trecut și am văzut că au ținut cont de ea și au reușit să rămână în Liga 1.

Eu zic că Rednic și Badea o să reușească să salveze Dinamo. Eu nu am fost de acord cu insolvența, dar dacă cei din DDB au considerat că e mai bine așa, o să vedem.

După un an de zile se trage o linie și vedem. O să-mi spun părerea dreaptă mereu de Dinamo, sunt cu sufletul alături de echipă. Dacă nici eu nu pot să-mi spun părerea, atunci cine mai poate, fără falsă modestie”, a mai spus Lupescu.

Lupescu este momentan în Arabia Saudită acolo unde angajat al Federației și ajută la dezvoltarea fotbalului de acolo.

Declarația lui Mirel Rădoi prin care și-a anunțat plecarea de la națională nu l-a încântat pe Lupescu. Acesta spune că ambele părți au greșit, atât selecționerul, cât și Federația..

„Cred că e clar, e o anumită problemă între Federație și Rădoi. Antrenorul a profitat de ocazie că suntem pe locul 2, chiar dacă nu e nicio garanție că terminăm acolo.

Ambele părți dau dovadă de lipsă de maturitate. Federația trebuie să se comporte altfel, fiecare să spună ce-l nemulțumește. E copilăresc din partea ambelor părți.

E o presiune foarte mare pe antrenor la următoarele două meciuri. Jucătorii joacă, e numele lor pus la bătaie. Cred că e o presiune în plus după anunțul lui Rădoi.

Federația nu a avut încredere în Mirel, fiindcă nu i-a propus un contract care să includă și barajul”, a spus Ionuț Lupescu, la Fotbal Club.

Citește și:

Giani Kiriță, mesaj tranșant pentru jucătorii lui Dinamo

Previous Giani Kiriță, mesaj tranșant pentru jucătorii lui Dinamo
Next Mircea Rednic trebuie să se grăbească. Pericol de ultim moment pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *