Ionuț Lupescu, mesaj emoționant pentru Dinamo: ”Știu”


Ionuț Lupescu a avut un mesaj emoționant pentru jucătorii și antrenorii lui Dinamo care trebuie să scoată formația din Ștefan cel Mare urgent de pe locurile de retrogradare. Misiunea nu este deloc ușoară.

”Cred că știu ce în sufletul vostru și ce simțiți acum. Sunt foarte puțini care v-ar înțelege. Ați avut un an foarte greu, cu pandemia, lipsa suporterilor și schimbare la nivelul conducerii. Au venit oameni care nu și-au respectat promisiunile.

Nu e ușor să ai patru antrenori într-un singur an. Dar am ajuns într-o situație în care e nevoie ca voi să faceți ceva. Voi sunteți singurii care vă puteți ajuta și care puteți să înlăturați partea negativă din jurul vostru.

E normal ca lumea să vă aducă critici, dar e momentul să vă uniți, să fiți un comando. Cred că sunteți mai valoroși decât locul din clasament. Nu vă cere nimeni să jucați pentru culorile clubului sau pentru suporteri. Jucați pentru voi. Banii vin și se duc, rămân trofeele, succesele și insuccesele. Nimeni nu vrea să aibă în C.V-ul lui că a retrogradat un club ca Dinamo.

Domnule Uhrin, domnule Sorescu, domnule Nemec, domnule Anton, vă rog să fiți profesioniști. Să jucați pentru voi. Dacă vă respectați pe voi, sunt sigur că veți avea succes”, a fost mesajul lui Ionuț Lupescu.

Citește și:

ÎPS Teodosie: ”Nu mă vaccinez. Mă împărtășesc zilnic. Nu suntem medici să recomandăm”

-->
Previous Florin Prunea revine războinic: ”Primul om care trebuie să zboare”
Next Cornel Dinu iese la atac și apără suporterii: ”Greșeală imensă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *