Ionuț Lupescu iese la atac: „Avem de-a face cu infractori!” Sfaturi pentru DDB


Pablo Cortacero, venit în vară, continuă să fie acționarul majoritar al cluvul, deși au trecut mai bine de 7 luni de când nu a mai adus nici măcar un leu în club. Acesta își anunță revenirea pe 18 martie, detalii aici.

Ionuț Lupescu, fostul mare jucător a lui Dinamo(a jucat în 3 mandate pentru „câini”, la sfârșitul anilor ’80, apoi în perioada 1998-2000 și după o scurtă aventură în Turcia, a revenit și a jucat în perioada 2000-2002) a vorbit recent pentru Telekom despre țeparii spanioli și a oferit și câteva sfaturi celor din programul DDB.

„Sperăm ca autoritățile statului să realizeze că avem de-a face cu infractori. Am mai văzut exemplele astea chiar şi în Elveţia. Şi acolo autoritățile respective au luat măsuri. Dinamo a avut parte numai de cămătari şi e păcat acest lucru.

E pentru prima dată când suporterii fac ceva ce nu s-a făcut niciodată în România. Toţi încercăm să salvăm. Acum e important să găsim soluții pentru această licență.

Mi-aş dori să se schimbe strategia şi gândirea în ceea ce înseamnă fotbalul la Dinamo. Eu nu pot să fiu împotriva străinilor, pentru că am stat toată viaţa în străinătate, dar cred că Dinamo, pe viitor, ar trebui să se axeze pe copii şi juniori din România.

I-aş sfătui pe cei care sunt acum în board-ul DDB să lase unor profesioniști partea sportivă. Şi sunt destui în istoria lui Dinamo. Ştiţi foarte bine că şi eu am avut divergenţe cu Cornel Dinu, dar analizează perfect absolut tot. Ar trebui să fie implicat, să fie mai apropiat.

Mă gândesc la el, la Augustin, la Costel Orac. Să pună un antrenor care consideră ei şi să se ocupe ei de scouting. Mă gândesc şi la Ţeţe Moraru, care poate să îşi dea cu părerea despre toţi portarii şi juniorii şi viitori portari în România”, a spus Ionuț Lupescu la TV Telekom Sport.

Citește și:

Diana Șoșoacă îi pune la zid: ”Mă așteptam la bărbăție”

Previous Ultimul nume de antrenor dorit de DDB
Next ULTIMA ORĂ Suporterii se vor întâlni cu Mircea Lucescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *