Ionuț Lupescu iese la atac: ”Acolo e vina principală”


-->
Ionuț Lupescu este unul dintre membrii de Elită ai programului DDB care a ținut clubul pe linia de plutire, dar este total nemulțumit de toate deciziile luate în ultimul timp și îi arată vinovați pe liderii DDB care merg să ia aprobare pentru orice de la Nicolae Badea.

”Salutare „câinilor”,

Am primit mai multe mesaje din partea prietenilor mei referitor la retragerea mea din DDB. Nu m-am retras și nu am de gând sa ma retrag din DDB!

Ceea ce nu înțeleg este strategia pe care DDB-ul a luat-o la începutul acestui campionat.Nu am primit din partea Președintelui de drept, Cristi Hîldan, pe care îl prețuim cu toții, o informare despre decizia de intrare în insolvență. Sau poate a hotărât altcineva și asta nu este în ordine!

Mai nou citesc că toate drumurile, în ceea ce privește Dinamo, trec pe la celebra firma Computerland.

Vă rog să mă corectați dacă greșesc :

1. Domnul Badea a fost Președintele Consiliului de Administrație atunci când clubul a fost vândut către Ionuț Negoiță. În afara faptului că și-au încasat banii (mai devreme sau mai târziu), clubul a avut o datorie de 15 milioane de euro!

2. Mâna sa dreapta a făcut închisoare pentru neregulile găsite în club.

3 .S-a întârziat construcția, atât de necesară, a noului stadion tot din cauza acționarului minoritar.

4.A fost instalat Bonetti ca antrenor în această vară, la inconsitențele domnului Badea.

Eu înțeleg că l-a apucat dragostea de Dinamo, dar nu e normal să conduci pe spinarea cotizanților, care aduc cei mai mulți bani. Oare această apropiere are vreo legătură cu ieșirea din insolvență a clubului pentru a intra din nou în posesia lui?!

”Cred că vina principală este a acelora din bordul DDB care se duc cu cererea de aprobare în Pipera”

Eu am înțeles de la DDB că dorința tuturor este să progresăm și să reformăm clubul, nu să ne întoarcem la vechile practici. Cred că vina principală este a acelora din bordul DDB care se duc cu cererea de aprobare în Pipera.

Am rămas surprins când administratorul judiciar a spus că nu există soluții și fonduri pentru aducerea câtorva foști dinamoviști emblematici în structura clubului.

Din punctul meu de vedere, soluția este cât se poate de simplă: în locul celor trei care se pozau la începutul campionatului (domnul Zăvăleanu, domnul Mureșan și domnul Matei) ar trebui să fie Marius Niculae, Florin Răduciou și Ionel Dănciulescu, care toți ar dori să ajute Dinamo. Salariile s-ar transfera către cei tre băieți și probabil ar fi și mai mici.

Am înțeles ca acești băieți au și avut discuții cu „Guru” (n.r- așa cum a fost numit Nicolae Badea de Răzvan Oprea), dar nu poți sa te folosești de ei pentru ai pune să fie bodyguarzi între antrenor și jucători! Trebuie să le dam atribuții și responsabilități, să conducă clubul!

Eu atât am avut de spus și nu am alte comentarii. Sper ca Mircea și băieții să se concentreze pe ceea ce au de făcut și să ieșim cât mai repede din zona roșie!

Multa baftă!
– Ionuț Lupescu”, a scris Ionuț Lupescu pe facebook.

Citește și:

Orban: ”Mă voi implica cu toată forța pentru demiterea lui Iohannis. Spirala nebuniei”

Previous Rednic critică dur 2 jucători: "Zici că a jucat la Barcelona până acum"
Next Sfat pentru Mircea Rednic: ”Are calități extraordinare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *