Ionuț Lupescu, despre spanioli: ”Cum va lucra MAI?”


Ionuț Lupescu a vorbit astăzi despre preluarea clubului Dinamo de către Pablo Cortacero printr-o firmă înregistrată în Luxemburg.

”Impresia pe care o am este una negativă. Sunt lucruri puțin ciudate. Cineva a împrumutat clubul cu niște bani în timpul pandemiei fără să cunoască nimic…Poate s-au înțeles înainte. Dar mi-aș fi dorit să văd cine este președintele, care este organigrama, să știm ce vrea să facă.

Am citit prin presă faptul că un offshore a preluat clubul, iar asta mă pune pe gânduri. Dinamo a avut conducători care au cedat drepturile federative unui offshore și nu a fost bine. Sunt puțin circumspect! Sunt puțin deranjat! Iar faptul că nu ai discutat cu banii… Vrem sau nu, mai există acționari printre fani, fanii au salvat clubul.

Vii și pleci fără să te prezinți… Nu știu cine sunt, eu nu am văzut pe nimeni. Nu l-am văzut la față pe acest spaniol, nu-l cunosc. Am întrebat și eu oameni din Spania, conducători, și mi-au zis că nu au auzit de el.

Dacă ești de bună credință și transparent, nu ascunzi nimic! Era frumos ca domnul Negoiță și spaniolul să fie apărut împreună într-o conferință și să se prezinte. Așa mi se pare normal. Am văzut că Ministerul de Interne și CNI vor să construiască un stadion pentru Dinamo, dar cum va lucra MAI-ul cu un offshore?”, a declarat Ionuț Lupescu.

Citește și:

Spaniolii îi vor Budescu și Alibec, echipa însă așteaptă banii EXCLUSIV

Previous Suporterii din Program DDB dau detalii despre primul transfer
Next Daniel Stanciu, despre venirea lui Tamaș la Dinamo: ”Garantez”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *