Ionuț Lupescu ar aduce un STELIST la cârma naționalei. Surpriză MARE


Fostul jucător al lui Dinamo, cunoscut drept mare dinamovist, Ionuț Lupescu, candidează la alegerile din 18 aprilie pentru președenția Federației Române de Fotbal. Iar astăzi el a făcut o dezvăluire despre ce antrenor ar putea reveni în România să antreneze naționala – poate cel mai apreciat tehnician al Stelei din ultimii ani.

„Şi Mircea Lucescu, şi Cristi Chivu vor sa ajute fotbalul românesc. Şi Cosmin Olăroiu o să vină cu siguranţă. La un moment dat o să vină şi el. Cei pe care i-am enumerat cu siguranţă nu vin în ţară pentru partea financiară. Am ajuns la o vârstă la care oamenii de acest fel nu revin în ţară pentru partea financiară”, a declarat Lupescu, la emisiunea „Fotbal Club”.

Cosmin Olăroiu a semnat de curând cu chinezii de la Jiangsu Suning, echipă la care are un salariu de 7 milioane de dolari pe sezon, cel mai mare contract din carieră. Campion al României şi semifinalist în Cupa UEFA cu Steaua, tehnicianul de 48 de ani a ajuns în China la recomandarea lui Dan Petrescu, cel care a pregătit-o pe Jiangsu, alături de care a câştigat o Cupă a Chinei, în 2015. După despărţirea de roş-albaştri, Olăroiu a antrenat în Golf, unde a cucerit 13 trofee.

Citește și:

Altă propunere din Liga 1 pentru Mutu. Ce răspuns a dat

-->
Previous Ghinionul unui fost dinamovist. Ce a pățit
Next Ce se va întâmpla în curând cu Diogo Salomao

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *