Ionuț Chirilă despre venirea la Dinamo


-->
Întrebat despre posibilitatea de a prelua Dinamo, Ionuț Chirilă (56 de ani) a oferit un răspuns ce le dă speranțe fanilor din „Ștefan cel Mare”. Aflat ultima oară sub contract cu Academica Clinceni, Ionuț Chirilă s-a arătat deschis unei noi colaborări cu Dinamo, dar le-a cerut celor din conducere să rezolve mai întâi câteva lucruri esențiale.

Ionuț Chirilă, fost antrenor la Centrul de copii și juniori de la Dinamo, ar putea avea în această vară posibilitatea de a prelua prima echipă a „câinilor”. Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a pentru prima oară în istorie, iar clubul trece printr-o reorganizare totală.

Recent, banca tehnică a rămas descoperită, după ce PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate că Gică Mihali a purtat o discuție cu Răzvan Zăvăleanu și a decis să părăsească echipa. Între timp, Mihali și-a găsit o nouă echipă și a ajuns în Liga 3.

Revenind la Dinamo, mai mulți oameni de fotbal, apropiați ai clubului alb-roșu, s-au îngrămădit să facă o recomandare conducerii din „Ștefan cel Mare”. Dinu Gheorghe sau Ciprian Marica au ajuns la concluzia că un om important care ar putea pune umărul la promovarea lui Dinamo este Ionuț Chirilă, fostul antrenor al Academicii Clinceni.

Hm, ar putea părea că mă bag în seamă în acest subiect, aşa că nu aş vrea să vorbesc prea multe. O fac însă pentru că mi-a fost pronunţat numele. Mulţi consideră că ştiu să ridic lucruri din nimic… Inclusiv la Academica Clinceni am convingerea că salvam echipa dacă mă ascultau şi plăteau un salariu, măcar, jucătorilor.

La Dinamo ar trebui să fie rezolvate câteva lucruri de bază. Adică acelea legate de o organigramă minimă, finanţe pentru staff, teren de antrenament si un lot de jucători. Şi cred că se poate promova din primul an.

Numai să nu se tărăgăneze lucrurile până în octombrie, noiembrie că atunci nu s-ar mai putea intra în play-off”, a declarat Ionuț Chirilă, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Pe Boloni îl doare că n-a fost el alesul tricolorilor: ”Românește”

Previous Dinamo pregătește 3 transferuri bombă
Next Singura soluţie ca Dinamo să nu dispară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *