Ionuț Chirilă a fost pe lista lui Dinamo


-->
Cătălin Mureșanu, jurnalist cunoscut în rândurile dinamoviștilor, a dezvăluit la Playsport Live că Ionuț Chirilă a fost la un pas de a fi numit la Dinamo în toamna trecută.

Dinamo ar fi putut avea un alt parcurs în acest sezon, dacă intenția celor de la DDB ar fi fost dusă la bun sfârșit. Ionuț Chirilă a fost pe lista scurtă a factorilor de decizie din Ștefan cel Mare. Totul s-a întâmplat în toamna trecută, după despărțirea de Dario Bonetti și înainte ca tehnicianul să semneze cu Academica Clinceni.

Dusan Uhrin a semnat cu Dinamo la insistențele fanilor. Tot fanii-acționari din DDB l-ar fi avut pe listă și pe Ionuț Chirilă, conform informațiilor Playsport.

„Nu știam, am fost? Nu cred așa ceva!! Pe cuvântul tău? Nu m-a sunat și vreau să spun … Ce mai trebuia să demonstreze Ionuț Chirilă ca să i se dea Dinamo?

Să fac o echipă cu bani puțini și care să urce. Toți jucătorii au valoare, trebuie să știi să îi folosești și să îi aduci la un nivel înalt.

Eu cum am avut generație bună la Rapid, la Dinamo, la Chiajna? Eu mi-am făcut generațiile astea. Ce trebuia eu să mai fac ca să antrenez Dinamo? Să mă duc în spațiu?”, a reacționat Ionuț Chirilă în cadrul emisiunii Playsport Live.

Citește și:

Se rup și tinerii la Dinamo

Previous Strategia lui Dinamo pentru a deveni o forță
Next Iuliu Mureșan, dat dispărut de Dinu Gheorghe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *