--> -->

Ionel Ganea îl pune la punct pe Mihai Stoica


-->
Ionel Ganea (48 de ani), fostul mare component al naționalei României, l-a „taxat” pe Mihai Stoica (56 de ani) înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB, într-un interviu acordat în Fanatik.

Ionel Ganea nu este de acord cu Mihai Stoica, care s-a plâns din cauza stării gazonului din „Ștefan cel Mare”, și susține că jucătorii sunt cei care ar trebui să acuze aceste probleme.

Totodată, „Ganezul” a criticat Federația Română de Fotbal pentru faptul că n-ar da importanță foștilor mari jucători ai naționalei.

Cum vezi duelul, de duminică, dintre Dinamo și FCSB?

– Din punctul meu de vedere, Dinamo are nevoie de puncte ca de aer. Steaua (n.r. FCSB) se bate în continuare la campionat cu CFR. În play-off, dacă se înjumătățesc punctele, rămân cinci puncte. Acesta este un dezavantaj pentru CFR. Corect era să se plece cu același număr de puncte.

Crezi că Dinamo va reuși să evite un dezastru, având în vedere că meciul tur a fost câștigat de FCSB cu 6-0?
– Orice e posibil, poate să și câștige. Mingea e rotundă, ambele echipe încep de la 0-0.

Mihai Stoica s-a plâns din cauza stării gazonului de pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

– Lasă, să nu se mai plângă, că el nu joacă. El nu încalță ghetele. Să se plângă jucătorii. MM trebuie să comenteze despre problemele organizatorice. Dar, acum, astea sunt condițiile în România, e iarnă. Să nu uităm că pe vremea mea jucam în condiții mult mai grele, zăpadă pe teren, mocirlă.

Crezi că acesta va fi ultimul „Derby de România”, având în vedere că Dinamo riscă să retrogradeze?

– Salvarea, pentru Dinamo, vine tot de la Federație. Sezonul ăsta n-au cum să mărească numărul de echipe, poate sezonul viitor. Valoric, Dinamo este foarte jos. E foarte complicat pentru Dinamo. Dinamo e favorită, că joacă acasă. Niciun meci nu seamănă cu celălalt.

Ce părere ai despre numirea lui Edi Iordănescu pe postul de selecționer al naționalei României?

– Îi doresc mult succes lui Edi Iordănescu și să-și îndeplinească obiectivele. Restul e cancan.

Ești de acord cu Ladislau Boloni, care a declarat faptul că România nu are jucători talentați?

– Boloni e o somitate pentru noi. Avem jucători talentați, dar nu cum era odată. Domne, trebuie să muncești. Fără muncă, e foarte greu să reușești.

Dintre Edi Iordănescu și Ladislau Boloni pe cine ai fi vrut la „cârma” naționalei? Ești mulțumit cu alegerea Federației?

– Dacă Federația e mulțumită, restul nu mai trebuie să fie mulțumiți. Noi, cei care am avut performanțe acolo, nu mai contăm. Pentru unii, contează numai banul. Se urmăresc numai afaceri, numai bani și așa mai departe. Doar se dă din gură pentru a se puncta la impresia artistică. Foarte urât, foarte josnic.

Citește și:

Steliano Filip: ”Ca să treacă timpul”. Reacție fermă de la Dinamo

-->
Previous Omul care vrea să o salveze pe Dinamo
Next Toni Petrea speriat de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.