Ionel Ganea îl critică dur pe Negoiță


Fostul jucător al lui Dinamo, Ionel Ganea, l-a criticat dur pe Ionuț Negoiță după ce acesta a spus că are de gând să colaboreze cu suporterii pentru a susține în continuare echipa din Ștefan cel Mare.

„Dinamo nu se vinde! Dacă-mi dau şi mie 100 de mii de oameni 5 euro pe lună ţin şi eu echipa! Poate să fie oricine patron la Dinamo! E vrăjeală prost organizată! Când vine antrenor străin i-au dat 10 mii de euro, când vine un român doar 2 mii de euro,” a fost reacţia lui Ionel Ganea într-o intervenţie la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Dacă se reușește a se vinde 100.000 de acțiuni, înseamnă 2 milioane de lei pe lună. Ca o paranteză, acea acțiune cumpărată să fie frumos pusă într-o ramă cu filigram, adică ceva oficial. Respectivii suporteri să fie parte din club. Să simtă ideea de apartenență. Se creează un fond de două milioane care înseamnă 450.000 de euro pe lună, plus alte venituri care intră în club, s-ar putea face un buget anual de 8-10 milioane de euro, adică ar fi unul dintre cele mai mari bugete din Liga 1”, Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Citește și:

”Dulăii” puși pe fapte mari: ”Anul acesta mergem”

Previous Negoiță se poate umple iar de bani
Next ”Dulăii” puși pe fapte mari: ”Anul acesta mergem”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *