Ionel Ganea dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo


Ionel Ganea, fostul mare atacant al „câinilor” dă de pământ cu elevii lui Mircea Rednic: „Fotbalul e pentru bărbați, nu pentru muieri. Să se ducă la șah”, a răbufnit acesta, în direct la TV.

Înfrângerea suferită de Dinamo la Voluntari, în prima etapă din acest retur de campionat, scor 1-2, a stârnit o sumedenie de reacții negative în rândul foștilor mari jucători ai echipei. De departe cel mai vehement dintre aceștia, Ionel Ganea sare în apărarea lui Mircea Rednic, dar nu îi menajează deloc pe jucători. Acesta îi consideră principalii vinovați pentru rezultatele negative din ultimele luni și le transmite un mesaj cât se poate de ferm: „N-au de ce să se vaite. Atunci să lase fotbalul și să se ducă la șah. Fotbalul e un joc pentru bărbați, nu pentru muieri”.

„Cine e de vină, antrenorul? Jucătorii sunt de vină. Nu știu să comunice, nu știu să gestioneze rezultate. Ce să mai fac eu ca antrenor? Trebuie să vină un pic și de la jucători.

Mă uitam la Manchester United în Liga Campionilor, jucau până la final și Ronaldo îi scotea. La noi nu trebuie să vină Ronaldo, că e Sorescu acolo. Mai sunt câțiva cu experiență.

Și cei tineri știu foarte bine situația de la Dinamo. Au crescut acolo, știu ce înseamnă spiritul lui Dinamo. N-au de ce să se vaite. Atunci să lase fotbalul și să se ducă la șah.

Fotbalul e un joc pentru bărbați, nu pentru muieri. Dinamo are o istorie, un palmares și ei trebuie să le apere sau să le ducă mai departe. Înseamnă că jucătorii nu-s profesioniști. Să se ducă la alte echipe toți care nu fac față acolo. Să plece singuri, nu să aștepte să-i dea afară”, a declarat Ionel Ganea în această dimineață, la Pro X.

Citește și:

Dacian Cioloș acuză alianța PSD-PNL: ”Sunt oameni de stat la stat, care adună bani”

-->
Previous Deian Sorescu: „Și-au dorit mai mult victoria”
Next Cristi Pulhac: "Ei nu înțeleg ce înseamnă Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *