Ionel Ganea, acuze grave: „E blocat”


Un fost dinamovist este disperat din cauza fiului său, care a făcut un meci mare în acest sezon în prima etapă, chiar contra lui Dinamo.
Ionel Ganea, 46 de ani, s-a retras acasă, lângă Făgăraș, și-și vede de gospodărie lui. Totuși, fostul atacant al naționalei e supărat pe Gică Hagi și Gică Popescu pentru că
fiul său, George, 20 de ani, a rămas blocat la Constanța, alături de alți coechipieri de la Viitorul și nu i s-a permis să mai părăsească orașul.

– Ganezule, ce faci, cum îți merge?
– Uite, tată, Ganezu’ plantează pomi! M-am rebranduit, cum zici tu, m-am trezit mai târziu, în ceasul al 12-lea, măcar am făcut-o. Am ce-mi trebuie, la țară, lângă Făgăraș. Uite, hai să te sun pe cameră pe Whatsapp, să vezi! Uite, acăsucă la Ganezu’, pui, curcani, mai trebuie să mai iau câțiva… Ar mai trebui niște oi și niște tăurași, să fie gospodărie în toată regula. Vezi munții? Ăăă, frumoși, nu? Parcă ai vrea să fii aici, să oui osul la aer curat, tu ce faci la bloc? Uite, două ouă scoase acum, proaspete, din „fabrică”.

– Dar o pui de o afacere sau pentru ce?

– Daaa, o pun pentru afacerea mea, adică să supraviețuiesc! Asta e cea mai importantă afacere acum, pentru toți. Coronavirusul a fost ceva neașteptat pentru toți, va fi de lungă durată, o să vezi că nu va trece repede. OK, nu e panică mare la noi, la țară, dar trebuie să respectăm cu toții indicațiile autorităților. Buba mare e că nu suntem pregătiți la nivel medical. E lume care nu doar că trăiește cu frică, poate să ia virusul ăsta și se curăță cât ai clipi.

– Crezi că se va mai relua campionatul?
– Mă, tu chiar nu ai înțeles că acum lumea luptă pentru viața lui, pe cine mai interesează campionatul? De ce crezi că toate companiile aeriene și-au suspendat activitățile pe 3 luni? Nu mai interesează pe nimeni fotbalul.

– Lasă că-n Liga 1 se circulă cu autocarul.
– Cea mai importantă e acum sănătatea. Lumea are teamă, cine să mai meargă la stadion? Mă refer și la fotbaliști, nu doar la spectatori. Cluburile de afară au închis tot. În România, jucătorii sunt blocați prin orașe.

– George ce face, e bine?
– E blocat la Constanța, ce să facă? Bine, sincer acum, cred că era normal să-i lase pe toți la casele lor, una e când ești la bloc, alta e la curte. Era bine să-l lase pe George acasă, la ai lui.

– Te referi la Gică Hagi?
– Păi eu de ce sunt supărat?! Sunt foarte mâhnit, supărat, pe Gică Hagi și pe Gică Popescu. Alte cluburi i-au lăsat pe fotbaliști să plece la famiile lor, că le-o fi greu și ălora. Oricum, campionatul nu se mai reia. Nu știu de ce se forțează nota! E clar că nu se reia. Vorbim pe presupuneri? Situație complicată, dar e clar nu se mai joacă fotbal sezonul acesta. Iar Hagi cu Popescu ce-au făcut?! Și-au luat copiii și-au plecat la București sau la Pipera, unde s-au dus… Au fugit imediat și s-au dus! Dacă pe Ianis îl țineau ăia în Scoția, ce-ar fi zis atunci?! Cum e George al meu la Constanța, la bloc.

Ionel Ganea: „Nu vreau să mă gândesc că i se poate întâmpla ceva lui George, iar eu nu sunt acolo să-l ajut”

– Ai fost colegi cu ei, cu Hagi, cu Popescu, ai vorbit cu ei?
– Mai vorbește el cu cineva acum?! Gata, au plecat în Capitală! Și-au luat copiii și-au plecat primii! Lasă, frate, părinții să-și ia copiii acasă! Mai e cineva interesat de altceva decât de familie, de copii. Importantă e sănătatea și viața omului, se mai gândește cineva la fotbal. Noi avem haos în spitale, se complică viața, nu mai reia nimeni niciun campionat, cu toate calculele din lume. De ce cluburile din toată lumea a dat drumul la oameni?!

– Simt că ești cătrănit.
– Care e problema? Mi-am crescut copiii să am grijă de ei. Pe George de ce-l ține la Constanța? Nici nu vreau să mă gândesc la rele, deși… Mai pot să-l iau de acolo, dacă se întâmplă ceva?!

– Mai te întreb o singură chestie: cum crezi că ar trebui să fie desemnată campioana acestei ediții?
– Dacă FIFA și UEFA au suspendat tot, cui îi mai pasă de cine iese campioană?! Se va face cumva, nu știu ce să zic, e o situație ce-a luat pe toată lumea prin surprindere.

Citește și:

Un gigant german, cu fabrici și în România, a dezvoltat un test pentru Covid-19

-->
Previous 5 idei de la un dinamovist aflat în izolare voluntară
Next Gnohere, la Dinamo? Cum s-ar putea face mutarea anului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *