Ionel Dănciulescu și Ion Crăciunescu, mesaje dure după anunțul lui Cortacero


-->
Pablo Cortacero a anunțat ieri oficial că se va întoarce în România pentru a fi prezent la procesul de pe 18 martie de la Tribunalul București. Spaniolul face această mutare ca să nu mai se amâne din nou și pentru a putea să recâștige legal puterea în club. Anunțul său însă i-a înfuriat pe oamenii de fotbal.

”El vorbește de amenințări, dar din câte știu el s-a purtat urât cu membrii din DDB. Sunt minciuni. Clubul funcționează cu ajutorul suporterilor, dacă nu, ar fi fost mort. Cine mai crede așa ceva. El nu a făcut nimic, a dispărut 4-5 luni, acum apare, că se apropie procesul ăsta pe 18.

Nu am de unde să știu ce se va întâmpla. Dinamo nu va muri, va fi ajutată în continuare de suporteri, chiar dacă în continuare va fi Cortacero la conducere”, a spus Danciu-gol la Digi Sport.

”E incredibil ce spune. Am mai spus-o și o repet. Numai în România putea să facă ceea ce a făcut el. Cine putea să îl tolereze în halul ăsta. Ce tupeu are acest individ… Sentimentele noastre, sentimentele suporterilor, acei suporteri care au băgat bani din buzunarele lor strâmte pentru club. Ar trebui să existe niște reguli, pentru că nu este posibil așa ceva.” Ion Crăciunescu

Citește și:

Interviu emoționant: „Acum 2 ani nu ştiam dacă voi mai putea merge vreodată.”

Previous Cornel Dinu: „Trebuie să servim Dinamo”
Next DDB s-a înțeles cu noul antrenor Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *