Ionel Dănciulescu, mare caracter: „Doar asta contează”


Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația de la Dinamo și a declarat că deși nu și-a primit banii nu va da clubul în judecată.

„Dacă nu vor veni banii, Dinamo va supraviețui cu greu. Am fost păcăliți de o manieră incredibilă! Deocamdată n-am depus niciun memoriu, aștept ca cei de la Dinamo să se achite de această datorie pe care o au față de mine. Sunt convins că sunt mai multe datorii pentru alți jucători care au fost la Dinamo, nu este o situație ușoară.

Nu m-au dat spaniolii afară, ei nici nu mă cunoșteau. Știți cine m-a dat afară! Domnul Șerdean mi-a dat vestea, dar asta e mai puțin important, nu mă mai interesează ce a fost. Mă interesează doar să se salveze echipa, deși este o situație care pare fără ieșire. Nu știu cum sunt lucrurile în interior. Aici e nevoie de o infuzie mare de capital, nu mai poți salva echipa cu bani de la suporteri”, a declarat Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Sorin Cârțu despre coronavirus: ”S-a zis că s-a suit liliacul pe șobolan, i-a tras-o și moare planeta. Cât să ascunzi minciuna?!”

 

Previous S-au unit după victorie! Hotărâre de ultimă oră la Săftica
Next "Câinii" ies la atac. Mesaj pentru ambasadorul Spaniei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *