Ionel Dănciulescu: ”Discut și cu Anamaria Prodan”


Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a oferit un interviu exclusiv care este publicat astăzi pe ediția tipărită a Gazetei Sporturilor în care nu e evitat să recunoască că poate discuta și cu Anamaria Prodan dacă aceasta are un jucător bun care ar putea accepta condițiile salariale din Ștefan cel Mare.

”Dacă are un jucător bun, da, discut și cu Anamaria Prodan! Se poate discuta cu oricine, nu știu să existe vreun embargo în privința ei. Bine, să fie un jucător care să se încadreze în bugetul lui Dinamo. Oricum, eu nu vreau să negociez cu agenții partea financiară. Never! Aleg jucători, discut cu impresarii date care țin de fotbal, dar nu vreau să tratez eu despre bani. Se pot face unele lucruri…Stoican a încropit la Dinamo o echipă și am terminat pe 4. E o muncă grea, titanică! Dar se poate face”, a declarat Ionel Dănciulescu.

”Eu o să decid transferurile, dar o să-l consult pe Florin. El are susținerea mea totală și nu vreau să aduc jucători peste capul antrenorului. Bratu are o idee de joc și trebuie să facem transferurile în funcție de ea. Trebuia impus un sistem clar la Dinamo, în tot clubul, însă cine a venit antrenor la prima echipă a moficicat și tot așa.” Ionel Dănciulescu, director general Dinamo

-->
Previous Salarii INCREDIBILE pentru unii jucători ai lui Dinamo
Next ȘTEFAN RADU demonstrează că e DINAMOVIST. Ultima mutare a fundașului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *