Ionel Dănciulescu a dezvăluit tot la TV: ”O spun cu durere în suflet”


Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu a spus în sfârșit tot ce s-a întâmplat la Piatra-Neamț. El consideră că toți ar trebui pedepsiți pentru ceea ce au făcut și a dat detalii despre cum s-au petrecut evenimentele din ziua meciului cu Aerostar Bacău.

„Trebuie toți băgați în aceeași oală. Indiferent de vârstă. Au intrat în aceeași problemă, atunci toți să răspundă. Eu cred că eu ar trebui să fiu cel mai dezamăgit dintre toți. Nu am mințit când am venit aici să vorbesc. A fost o politică a clubului ca eu să spun ceea ce am spus pentru că ancheta pe care Negoiță a făcut-o cu oamenii lui era în desfășurare.

Nu aveam asemenea date la momentul când eu am spus că nu știam de așa ceva. Datele sunt certe acum. Sergiu Hanca a fost acolo, dar a plecat la ora 1:00, iar ceilalți au stat până la 4 sau 4:30.  Și Hanca va fi amendat la fel ca și ceilalți.Jucătorii au stat într-o cameră de hotel până spre dimineață, nu știu încă dacă au consumat sau nu băuturi alcoolice.

Incidentul s-a petrecut la un etaj superior față de unde stătea echipa. Era și o persoană de 38 de ani, asta ne-a indus și pe noi în eroare. Nici acum datele nu sunt așa cum apar în anumite publicații. Muțiu și Ionel Dănciulescu nu au ce căuta în această poveste.

Acești jucători n-au caracter. Mi-au demonstrat aseară, cu Viitorul. Dacă vor să ca lucrurile să se îndrepte, aștept să văd altceva de la ei. O spun cu durere în suflet. „, a zis Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Citește și:

VERDICTUL MEDICILOR Cât va lipsi Costache de pe teren

-->
Previous VERDICTUL MEDICILOR Cât va lipsi Costache de pe teren
Next INCREDIBIL Mesajul trimis de Steliano Filip lui Craciunescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *