Ionel Dănciulescu, detalii legate de transferul lui Albin


Dinamo așteaptă cu sufletul la gură transferul lui Juan Albin după ce l-a cedat pe Dan Nistor la CFR Cluj. Ionel Dănciulescu a vorbit despre această mutare care s-ar putea realiza în zilele ce urmează.

”Ne dorim să câștigăm titlul, pentru că Dinamo n-a mai reușit de foarte mulți ani să mai câștige campionatul, adică de 10 ani.

Cu Albin au fost azi foarte multe discuții. Cei de la Veracruz nu mai sunt de acord să-l dea definitiv. Vor să-i reînoiască contractul pe doi ani și să ni-l dea nouă sub formă de împrumut pe un sezon. Sper să se rezolve într-un timp cât mai scurt pentru că este un jucător de valoare și echipa are nevoie de plusul pe care el îl va aduce la echipă.

Din ce știu eu, se antrenează acolo, așa că în 10-12 zile va fi apt de joc 100%. Noi suntem de acord cu împrumutul și cu posibilitatea de a-l cumpăra după un sezon pe o anumită sumă. Juan vrea să vină la noi, așa că, din ce știu eu, sunt șanse foarte mari ca Albin să ajungă la noi.

Azi a venit și Paul Anton lângă noi, un mare câștig, așa că datorită acestor transferuri suntem o echipă puternică, care va pune mari probleme, chiar dacă lumea nu prea ne bagă în seamă”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Previous Cine l-a convins pe Nascimento să semneze cu Dinamo
Next GATA Florin Bratu intră în pâine la națională. Mesajul postat astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *