Ionel Dănciulescu despre licență: ”Există și varianta asta”


Dinamo a bătut în această seară, dar problemele financiare persistă la Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare trebuie să rezolve litigiile cu jucătorii care au plecat și să plătească datoriile scadente până pe 31 decembrie ca să ia licența pentru sezonul următor în martie.

”Dinamo ca prim 11 arată foarte bine, se poate bate cu orice echipă din campionat, dar dacă intervin accidentări, suspendări, ai nevoie de un lot valoros, competitiv. Având în vedere situația din acest moment, cu probleme financiare.

Atmosfera e foarte bună la echipă din ce știu eu, au rămas jucători de caracter, care joacă cu sufletul pentru Dinamo, Jerry știe să gestioneze foarte bine situația, se vede o ambiție și unitate la fiecare partidă.

Sunt multe litigii care trebuie rezolvate, nu mai trebuie să ai nicio datorie până la 31 decembrie. Trebuie să reușești să ajungi la o înțelegere cu jucătorii respectivi să-i primească la o dată ulterioară ca să iei licența pentru sezonul următor.

În acest moment asta este realitatea, numai o infuzie de faliment poate să rezolve problema la Dinamo. Falimentul nu este o soluție”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Citește și:

Gabriela Firea îl distruge pe Vlad Voiculescu: ”Dovediți că sunteți prost! Sunteți gol”

Previous Mihai Stoica încinge derby-ul: ”Execrabil”
Next Campion cu CFR Cluj, în negocieri cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *