Ionel Dănciulescu despre Cosmin Contra: ”Asta nu s-a mai întâmplat de mult timp”


Dinamo a intrat deja în a treia săptămână de patronaj spaniol, iar venirea lui Contra a fost mutarea care s-a dorit câștigătoare pe termen lung. Ionel Dănciulescu a explicat de ce antrenorul este unul de care echipa avea nevoie și a pus tunurile pe jucători.

”Până la urmă, Cosmin Contra va reuși să ajungă în play-off. Mulți dintre jucătorii lui Dinamo vor suferi, poate mulți nu-l cunosc pe Contra. Probabil doar Straton a jucat la nivelul lui cu Chindia, în rest toți au jucat sub ce pot ei. Nu cred că aș fi ales un jucător să rămână la Dinamo, la ce am văzut aseară. La ce plafon salarial au acum (n.n. 15.000 de euro pe lună), dacă ratează play-off-ul, va fi un eșec. Nu ai timp și trebuie făcute transferuri.

Totuși, nimeni nu îți garantează că jucătorii pe care îi cunoști se adaptează, chiar dacă pe De Lucas îl știm de la Voluntari. Sunt o grămadă de lucruri care nu pot funcționa. Nu se mai acceptă jumătăți de măsură, iar echipa să mai joace un an în play-out. Cosmin își asumă aceste lucruri, iar asta la Dinamo nu s-a întâmplat în ultimul timp”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Citește și:

Tătaru, despre redeschiderea școlilor: “Nu avem alte metode”

-->
Previous Mesajul lui Prunea pentru Cosmin Contra: ”I-am spus, băi băiatule”
Next Un nou transfer la Dinamo. Andone: ”Normal că se duce acolo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.