Ionel Dănciulescu anunță: „Mulți oameni cu bani”


-->

Dinamoviștii sunt dezamăgiți de înfrângerea cu Craiova, dar Ionel Dănciulescu nu crede că formația din Ștefan cel Mare va avea probleme în a se salva de la retrogradare. Problema, crede el, e viitorul fără un investitor. Soluția? Să se construiască cât mai repede un nou stadion.

„Și anul acesta ne vom salva de la retrogradare, pentru că Dinamo are un lot competitiv, dar întrebarea este ce vom face la anul dacă nu va veni un investitor.

Dacă se va începe construcția stadionului, cu siguranță va fi alta emulație și cu siguranță mulți oameni cu bani vor veni alături de acest club de tradiție. Mai întâi trebuie să faci stadionul! Cred că aceasta e singura soluție, până la urmă”, a spus Ionel Dănciulescu, conform Pro Arena.

Programul lui Dinamo din play-out-ul Ligii 1

Etapa 4 – Dinamo – FC U Craiova 1948
Etapa 5 – CS Mioveni – Dinamo
Etapa 6 – Gaz Metan – Dinamo
Etapa 7 – Dinamo – Academica Clinceni
Etapa 8 – FC Botoșani – Dinamo
Etapa 9 – Dinamo – UTA Arad

Ionel Dănciulescu (45 de ani) a ajuns prima dată la Dinamo pe 1 iulie 1995, de la Cracal, iar în iulie 1997 a făcut pasul către Altay SK. A revenit la formația din „Groapă” pe 1 ianuarie 2002, de la rivala Steaua și a stat la trupa „câinilor până în ianuarie 2005. Fostul atacant a mai jucat pentru Dinamo în perioada decembrie 2006 – august 2009 și iulie 2010 – noiembrie 2013.

Citește și:

Continuă în Rusia, e căpitan la echipa lui

Previous Transferuri de națională la Dinamo
Next Dusan Uhrin criticat de Cornel Dinu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *