Ionel Dănciulescu, anunț îngrijorător: ”După această seară nu mai cred”


-->

Ionel Dănciulescu nu mai crede în salvarea lui Dinamo de la retrogradare în acest sezon. Este prima dată când fostul atacant și director sportiv al lui Dinamo este atât de resemnat.

”Meciul fiind vineri seara, cei de la Clinceni de sâmbătă nu s-au mai antrenat, să nu poți să bați o echipă cu atâtea probleme financiare, de efectiv. Dacă până acum eram optimist că ne putem salva de retrogradare, după această seară nu mai cred.

Eu chiar nu pot să înțeleg, e prima victorie a lor în acest campionat și a venit împotriva lui Dinamo”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Cosmin Matei a comentat și el înfrângerea cu 1-0 împotriva ultimei clasate, Academica Clinceni.

”Din păcate, am pierdut. Nu avem ce să facem să schimbăm acest rezultat. Trebuie să o luăm de la capăt, să muncim mai mult și să fim optimiști că putem trece peste această perioadă dificilă. (A avut o ratare imensă). Am vrut să trag din prima. Înainte să șutez a sărit un pic și am șutat prost. A fost o alegere neinspirată. Ceva ne lipsește la finalizare.

Este dificil după o perioadă atât de mare în care echipa nu a reușit să câștige. Trebuie să facem ceva să ne revenim, căci dacă stăm să ne plângem de milă, nu ne ajută cu nimic. Locul este rușinos pentru fiecare jucător, suporteri, sau cei care investesc. Trebuie să scoate echipa dina ceastă situație și cât mai repede posibil. Trec etapele și nu acumulăm puncte”, a declarat Cosmin Matei, la finalul partidei cu Clinceni.

Citește și:

Mircea Rednic, anunț despre demisie: ”E rândul lor să plece”

Previous Mircea Rednic, anunț despre demisie: ”E rândul lor să plece”
Next Atac incredibil al lui Florin Prunea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *